24option binaire opties broker

Zoals vaste bezoekers van onze website waarschijnlijk hebben gemerkt is er een ‘nieuwe’ broker toegevoegd aan onze lijst van binaire opties brokers die wij aanbevelen.

24option is een binaire opties broker die gebruik maakt van het Tech Financials handelsplatform dat vele en soms unieke mogelijkheden voor het handelen met binaire opties biedt.

24option bestaat al vele jaren maar het is pas sinds kort dat de website en klantenservice beschikbaar zijn in het Nederlands.

Hoewel wij al jaren bekent zijn met 24option handelen wij zelf pas sinds een aantal maanden bij deze broker.

Tot nu toe hebben wij geen enkel probleem ondervonden bij 24option. De klantenservice waar wij verschillende malen contact mee hebben opgenomen staat ons altijd vriendelijk en professioneel te woord.

Ook met het handelen zelf hebben wij niks vreemd ontdekt. De koersen die 24option laat zien lijken de echte koersen te zijn en alle geopende en afgesloten trades die wij plaatsten lijken te kloppen.

Zoals altijd het geval is hebben wij ook gecontroleerd hoe het zit met de uitbetalingen bij deze broker. Wij hebben verschillende malen een betaling ontvangen van 24option en deze betalingen werden altijd vlot op onze bankrekening gestort.

Zoals je mag verwachten van een binaire opties broker die wij besluiten te vermelden werkt 24option met een geldige licentie en is deze broker aangemeld bij de AFM.

Omdat wij van mening zijn (na onze persoonlijke ervaring) dat het de moeite waard is om bij 24option te handelen vermelden wij dus vanaf nu 24option op onze site als een aanbevolen binaire opties broker.

 

 

 

4 Responses to “24option binaire opties broker”

 1. Hallo misschien een dome vraag,zijn 24option en optie24. nl 1en dezelfde.
  Ik vind het een beetje verwarrend daar het lijkt dat ze door elkaar gehaald worden.

  Mvg Henk

 2. Hallo Jerry,

  Is dit echt zo makkelijk als ze laten zien?
  Kreeg een filmpje te zien van , kijk goed naar de grafiek of die stijgt of daalt, en klik dan op up of down en zet je geld in.
  Altijd winst?

  1. Hallo Maik

   Ik heb het filmpje zelf niet gezien maar handelen met binaire opties of iets anders is zeker niet makkelijk. Wij raden iedereen die nieuw is om op de site http://www.tradocial.com te gaan oefenen. De site maakt gebruik van demo geld en real time koersen zo het is hetzelfde als het handelen voor echt geld. Ook krijg je 30 dagen gratis premium lidmaatschap zodat je andere handelaren kan volgen en hun trades in real time bekijken.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland