Banc de Binary stopt ermee

Vandaag 9 Januari 2017 is een dag met erg goed nieuws voor iedereen die voorstander is van een binaire opties wereld met minder malafide/slechte brokers. Het is namelijk de dag dat Banc de Binary heeft aangekondigd om te gaan stopppen.

Het is onze (en die van vele mensen) mening dat Banc de Binary onder leiding van Oren Laurent verantwoordelijk is geweest voor het veroorzaken van veel problemen voor klanten die helaas met Banc de Binary in zee waren gegaan.

Niet alleen was het Banc de Binary die illegaal klanten uit America wierf, ook maakten ze gebruik van slechte praktijken om nieuwe klanten te werven en duperen. Al sinds het oprichten van Binaire Opties Nederland probeerden wij het Nederlandse publiek voor Banc de Binary te behoeden en nu komt er eindelijk een eind aan deze missie.

Het lijkt erop dat al het slechte nieuws over Banc de Binary simpelweg niet meer te overwinnen was door het PR team en dus hebben ze besloten om er mee te stoppen.

Het lijkt ons alleen erg waarschijnlijk dat het ‘team’ van Banc de Binary gewoon doorgaat onder een andere naam en daar zijn wij op dit moment onderzoek naar aan het doen.

Wel vernemen wij van verschillende bronnen dat Orent Laurent die een schikking trof met de Amerikaanse justitie inmiddels stiekem een paar andere brokers is begonnen om toch Amerikanen te kunnen duperen.

Natuurlijk houden wij ons publiek op de hoogte en zullen wij nieuwe informatie over dit onderwerp vermelden op de site wanneer wij meer feiten ontdekken.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland