Binaire Opties Broker Opteck stopt met Binaire Opties

Vanaf 13 maart, 2017 stopt Opteck als binaire opties broker. Wel gaan ze verder met Forex en CFD’s.

We weten niet precies waarom Opteck stopt met het aanbieden van binaire opties maar wellicht heeft het net zoals bij veel andere brokers te maken met de strengere regulering van de binaire opties markt. (waar wij van binaire opties Nederland natuurlijk groot voorstander van zijn).

Ook schijnt het dat Opteck in markten zoals Australie heeft lopen adverteren om klanten te werven wat niet mag zonder vergunning van ASIC.

ASIC is erg streng (strenger dan CYSEC) en weinig brokers (waaronder HighLow) is het gelukt om een vergunning te bemachtigen.

Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat de binaire opties markt eindelijk eens grondig wordt opgeschoond en dat alleen de beste en meest betrouwbare brokers overblijven.

Natuurlijk zullen er altijd malafide en slechte brokers blijven bestaan maar waar er eerst honderden brokers actief waren praten we nu over tientallen wat de kwaliteit erg bevorderd.

Wij zijn benieuwd welke binaire opties brokers er nog meer mee gaan stoppen maar we houden onze bezoekers natuurlijk op de hoogte van het laatste binaire opties nieuws.

 

 

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland