Binaire Opties Broker Optionrally stopt ermee

Zoals wij in ons artikel over binaire opties in 2017 (geschreven op 11 December 2016) al vermelden waren wij van mening dat een groot aantal binaire opties brokers er mee zouden stoppen in het komende jaar.

Dit in verband met de strengere regulering van binaire opties brokers die wat ons betreft maar niet snel genoeg in werking kan treden.

Al 1 dag naar het schrijven van dit artikel blijkt maar weer dat wij bij Binaire Opties Nederland het vaak bij het juiste eind hebben aangezien binaire opties broker Optionrally vanaf vandaag 12 December, 2016 er per direct mee stopt.

Optionrally is zeker geen kleine broker maar toch hebben ze besloten om er mee te stoppen in plaats van stappen te treffen om zich aan de nieuwe regulatie te houden.

Dit heeft hoogst waarschijnlijk te maken met het feit dat ze niet meer vanaf hun huidige kantoor/land mensen over de wereld telefonisch (of op andere manier) mogen benaderen om te gaan beginnen met handelen.

Ze kunnen natuurlijk ook het sales kantoor verplaatsen naar een ander land maar kennelijk was dit geen optie voor Optionrally.

Optionrally heeft wel een vergunning van CySEC dus wij gaan ervan uit dat beleggers hun geld krijgen net zoals in eerdere gevallen van CySEC brokers die er mee stopten.

Overigens is Optionrally niet de eerste binaire opties broker die er mee stopt. Binarybrokerz is deze week ook overgenomen door Opteck.

Het lijkt er dus op dat alleen de grootste en meest gereguleerde binaire opties brokers overblijven. Dit is dus waarom wij bij Binaire Opties Nederland al jaren lang alleen maar dit soort brokers (en in klein aantal) vermelden.

 

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland