Binaire Opties Brokers met vergunning

Er bestaan nogal een aantal misverstanden over binaire opties waar wij in eerdere artikelen al op zijn ingegaan.  In dit artikel willen wij je attend maken op het feit dat wanneer een binaire opties broker werkt met een vergunning van een instantie zoals CySec of de AFM, dat dit niet betekent dat de binaire opties broker goed of zelfs betrouwbaar is.

Veel mensen denken dat omdat een broker vermeld dat ze wel een vergunning heeft dat dit automatisch inhoud dat het veilig of slim is om te gaan handelen bij deze broker.

Het feit dat een binaire opties broker een vergunning heeft betekent alleen dat de broker voldoet aan de eisen van de instantie die de vergunning verleend.

Deze eisen gaan bijna alleen maar over het feit dat de broker ervoor zorgt dat geld van klanten op een aparte rekening staat, dat er reportages worden gedaan aan de instantie die de vergunning verleend en dat de binaire opties broker ervoor zal zorgen dat ze klanten op de juiste manier benaderen.

Er is geen enkele toezicht houder die ervoor zorgt of controleert dat de binaire opties broker de juiste koersen hanteert, redelijke voorwaarden stelt aan handelaren, trades correct afsluit, geen koersen manipuleert, werkt met systemen en producten die ervoor zorgen dat je verliest (denk hierbij aan bots, signalen en dergelijk) enz enz.

Ja kan bij een binaire opties broker met vergunning er dus alleen zeker van zijn dat wanneer de broker failliet gaat, je je geld van de instantie die de vergunning heeft verleend terug zal krijgen. (en dit is in een aantal gevallen ook zo gegaan).

En dit is dus weer een groot verschil tussen binaireoptiesnederland.nl en andere websites over binaire opties. Bij ons tref je dus alleen de beste brokers aan die a)met vergunning werken b)koersen niet manipuleren c)de klant niet benadelen met allerlei onredelijke voorwaarden.

Wij handelen dus zelf met binaire opties en doen dit al jaren. Alleen wanneer wij er zelf verzekerd van zijn dat een binaire opties broker daadwerkelijk eerlijk en correct werkt (en wij dit zelf hebben ervaren) zullen wij deze broker vermelden op onze website,

8 Responses to “Binaire Opties Brokers met vergunning”

  1. Voor de weinig brokers die wij vermelden maken wij wel gebruik van affiliate links. Wat heeft dit te maken met dit artikel?

 1. Nou , dat heeft er mee te maken dat jullie nogal anders zeggen te zijn dan de andere websites (een na laatste alinea)die dat natuurlijk ook doen. terwijl jullie ook aff.links gebruiken die op zich weer kunnen wijzen op een gebruik dat jullie zo hekelen.
  das alles.

  1. Wij hekelen niet het gebruik van affiliate links, wij hekelen het feit dat veel websites over binaire opties ronduit slechte of malafide brokers vermelden en dit doen in positieve zin. En dit soort websites vermelden (weer op een positieve manier) ook vaak het soort systemen dat ervoor zorgt dat mensen geld verliezen met binaire opties.

 2. Ja ok, het gaat ook niet om de fysieke links, maar jullie doen precies hetzelfde:brokers voor stellen en je stelt dat er een systeem is dat wel werkt (1tje dan: tradeconnect)terwijl al het andere niet zou werken.
  En daarbovenop heeft stockpair die jullie zo bejubelen op de eigen site ook nog eens een systeem (handelsindicator faunus analytics)terwijl jullie juist zeggen dat sites die dit aanbieden uhh nou ja malafide zijn want dergelijke systemen zorgen alleen voor verlies, anders zou de broker geen geld verdienen toch?

  Snapt u dat het niet allemaal eenduidig is voor de bezoeker van deze site ?

  Ik heb geen ervaring met u en dus geen mening, tis niet verkeerd bedoeld, maar feitelijk is er op het oog geen groot verschil met andere websites met dien verstande dat er hier wat meer info staat over oplichting, maar dat kan een dekmantel zijn, niet ? dat gebeurt in acquisitie fraude ook regelmatig op die manier
  Heel hard van leer trekken over anderen, maar ondertussen pcies hetzelfde doen.

  En dat is wat ik bedoel waar het gebruik van aff. links op kan duiden

  1. Met Faunus Analytics geld te verdienen bij een binaire opties broker is erg moeilijk . Vooral omdat een broker minder dan 100% rendement geeft en de signalen van Faunus niet vaak genoeg winnen als men ze gebruikt voor binaire opties.

   Maar Faunus is geen malafide systeem in tegenstelling tot de vele automatische systemen en robots voor binaire opties die vaak gewoon random trades plaatsen. Of veel hogere percentages beloven terwijl ze weten dat ze dit niet halen. Dit vinden wij malafide.

   Tradeconnect is een gratis systeem op binaryoptionsdemo.com waarmee men andere echte handelaren kan volgen, dit is heel wat anders en ook niet te vergelijken met andere binaire opties social trading websites die of nep mensen laten zien en/of de koersen veranderen/vertragen.

 3. Maar nogmaals: niet verkeerd bedoeld, probeer alleen wat duidelijkheid (voor mezelf)te creëren in de chaotische schimmige wereld van de Binaire optie

  1. Wij geven U groot gelijk en vatten het ook niet verkeerd op. Het is juist de bedoeling van onze website om wat duidelijkheid te creëren in de inderdaad schimmige wereld van binaire opties.

   Maar wij gebruiken idd wel affiliate links om onze site te bekostigen, maar nogmaals alleen naar brokers waar wij zelf handelen of bijvoorbeeld naar tradeconnect wat wij een goed product vinden (en aan tradeconnect verdienen wij niets, en ook niet als wij iemand naar binaryoptionsdemo.com sturen bijvoorbeeld)

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland