Binaire Opties in Nederland 2017

In de tweede helft van 2016 zijn binaire opties vaak in het nieuws geweest, zowel in negatieve als in positieve zin. De meest belangrijke ontwikkeling is zonder meer het feit dat binaire opties strenger gereguleerd gaan worden en dat malafide/brokers zonder vergunning het moeilijker wordt gemaakt om klanten te kunnen werven. In feite is de afname van brokers zonder vergunning al begonnen en zijn er een aantal brokers zonder vergunning inmiddels gesloten of overgenomen door brokers met een licentie.

Natuurlijk zijn wij van Binaire Opties Nederland hier groot voorstander van en strengere regulering is iets waar wij al jaren voor pleiten.

In 2017 kan je dus verwachten dat nog meer binaire opties brokers er mee gaan stoppen. Verder begint CySEC eindelijk wat strenger op te treden hoewel wij persoonlijk van mening zijn dat CySec nog een lange weg te gaan heeft en dat het nog steeds veels te makkelijk is om een vergunning van hun te bemachtigen.

Ook (zoals wij eerder geschreven) zegt een vergunning van CySEC helemaal niets over het feit dat de broker met eerlijke/ongemanipuleerde koersen werkt en op een eerlijke manier met klanten omgaat.

Wanneer je dit vergelijkt met een binaire opties broker zoals High Low met een ASIC (Australische vergunning) dan is het verschil toch wel heel groot, en dit is waarom High Low ook onder Nederlandse klanten snel in populariteit groeit.

Wij verwachten dus strengere Europese regels over binaire opties in 2017, een afname van het aantal brokers maar ook verwachten wij dat meer landen het Australisch voorbeeld volgen en hun eigen brokers gaan reguleren. Belgie heeft de commercialisering van binaire opties verboden in Augustus 2016 maar wij denken dat de Belgische autoriteiten  toch brokers een vergunning zullen verstrekken om actief Belgische klanten te mogen werven.

 

 

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland