Binaire Opties Oplichting Gids

Bij Binaireoptiesnederland.nl ontdekken wij bijna elke dag wel weer een binaire opties website/product dat probeert mensen op te lichten.

Aan dit onderwerp hebben wij de laatste jaren veel aandacht besteed maar desondanks onze vele waarschuwingen en artikelen op onze site vallen er dagelijks nog steeds mensen in Nederland ten prooi aan binaire opties oplichting.

Aangezien zowel het aantal oplichters als het aantal mensen dat slachtoffer wordt van binaire opties oplichting, nog steeds aan het toenemen zijn, hebben wij besloten om deze binaire opties oplichting gids op te richten.

Hieronder dus een overzicht van alle bekende gevallen van binaire opties oplichting in Nederland. Mocht je in aanraking zijn gekomen met een vorm van binaire opties oplichting dat niet vermeld staat, neem dan alsjeblieft contact met ons op (of laat een reactie achter op onze site) zodat wij deze ook kunnen vermelden op binaireoptiesnederland.nl.

De meer mensen wij met zijn allen kunnen behoeden voor binaire opties oplichting des te beter.

Binaire Opties Systemen/Methodes/Signalen

 • Optiesadvies – Website/product  dat samen werkt (of eigendom is) van een slechte binaire opties broker. Wij hebben veel klachten over optiesadvies ontvangen.
 • OptioNavigator – Spammers en Scammers – Mensen worden plat gegooid met ongevraagde emails van OptioNavigator. Dit bedrijft probeert klanten te lokken met een ‘systeem’ voor de handel in binaire opties. Wij hebben verschillende artikelen over OptioNavigator geschreven.
 • Instant-income-app.com – Oplichting met een app om te handelen. Werkt samen met Banc De Binary
 • Golden Goose – Alle websites met deze twee woorden in de domeinnaam of product betreffen een vorm van oplichting met binaire opties. Klanten worden gelokt met een bot voor binaire opties. De bot doet random trades en dus zal je uiteindelijk verliezen.
 • Binary Magnet  – Bot voor binaire opties net zoals vele anderen
 • Binary-Option-Robot.com – Scam met een bot voor binaire opties. Eigenaar van deze website heeft mensen fysiek bedreigt en er volgt waarschijnlijk een aangifte van bedreiging.
 • Binaryoptionrobot.com – Ook deze ‘bot’ zal ervoor zorgen dat je geld verliest
 • Eurotrader.co – weer een vergelijkbaar systeem als alle anderen op deze pagina, ditmaal specifiek gericht op de Nederlandse markt.
 • Freek Groeneveld – een systeem voor binaire opties dat zal zorgen voor verlies. Werkt zoals veel van dit soort systemen samen met Banc de Binary.
 • Ultiemvoorhandelen – een Nederlandse versie van een bekende engelstalige website die je probeert op te lichten.
 • Brexit Hack

Binaire Opties Brokers

Wij vermelden alleen de brokers die te maken hebben met oplichters en actief zijn in Nederland of op de Nederlandse markt. Slechte brokers (waarvan er veel zijn) vermelden wij helemaal niet op onze site.

 • Banc de Binary – Deze broker werkt vaak samen met oplichters. Ze betalen de oplichters voor klanten die ze aanbrengen en de broker weet dat deze klanten zullen verliezen. (wat Banc de Binary winst bezorgd)

Websites die samenwerken met Binaire Opties Oplichters

Ben je op een binaire opties website in Nederland (of ergens anders) een van bovenstaande producten tegengekomen en wordt dit product aanbevolen door de website?

Dan heb je te maken met iemand die geld verdient wanneer jij klant wordt van de oplichters. Wij vinden dit niet kunnen en raden daarom aan om dit soort websites altijd meteen af te sluiten en de website te melden bij ons (met een reactie) zodat de website op deze pagina wordt vermeld.

 • binaireoptieshandelaar.nl
 • top10binaireopties.nl

170 Responses to “Binaire Opties Oplichting Gids”

  1. Net zoals bij alle andere “methodes” die wij vermelden op onze website raden wij aan om weg te blijven van dutchmethod.com

  2. Kwam net dutch-method tegen via een advertentie pornosite, maar het is dus allemaal maar
   onzin dus. Dank…

 1. Hallo,

  op Facebook gaat een advertentie rond van Freek Groeneveld. geen idee of die man überhaupt bestaat maar als je ingaat op de advertentie dan kom je terecht op Banck de binairy. Ziet er allemaal wel goed uit volgens mij en het verhaal van freek zit ook wel goed in elkaar qua taalgebruik e.d. maar op een een of ander manier vertrouw ik het toch niet helemaal.

  hebben jullie enige ervaring met deze broker?

  m.v.gr.

  Rob

  1. Hallo

   Persoonlijk handelen wij niet bij Banc de Binary. Wij zullen dit ook nooit gaan doen ivm onze persoonlijke ervaringen met deze broker die erg negatief zijn.

   mvgr

   Tim

  2. Banc de binairy heeft heel veel slechte recenties qua uitbetalen of teruggeven van geld, pas op.

  3. Hallo

   Banc de Binary,afblijven!
   Een keer aanmelden en je wordt plat gebeld
   vanuit London.

   -reactie aangepast door redactie – aub geen links naar andere sites plaatsen (de site vermelden mag wel). En ook brokers vermelden die niet voldoen aan onze eisen is niet toegestaan.

  4. Geen zaken doen met Banc de Binary!!!
   Het zijn grote oplichters en ze lekken jouw persoonlijke informatie naar derden. Ik ben door hun 10.000 euro kwijt geraakt.
   Het lijkt allemaal zo mooi, maar totdat je met ze gaat zaken doen. Bij een gold account krijg je zogenaamd een ervaren coach die je helpt om te beleggen en garanderen ze je dat je geld veilig is. Niets is minder waar. Die zogenaamde coach heeft in een middag al mijn geld verspeeld!

 2. Ik heb mij net aangemeld bij stockpair omdat deze broker als 1 van de beste wordt betiteld op jullie site. Na de app te hebben gedownload wordt ik gelijk bestookt met telefoontjes vanuit Brighton UK. Met een engels sprekende dame. Klopt dit?

  1. Hallo,

   Het is inderdaad mogelijk dat U wordt gebeld uit Engeland, hoewel ik dit niet zeker weet omdat ik niet weet welk exact nummer u belt.

   mvg

   Tim

  1. Die Binary optiebanken stelen of verspreiden gegevens van elkaar. Edgedale Finance heeft mij ook opgelicht doordat ze mijn privegegevens hadden gestolen of gekregen van Banc de Binary. Kortom bedenk je 3x voordat je een keer zaken doet met deze gasten. Als je met een contact maakt wordt je door vier verschillende 0040 nummers gebeld die blijkbaar allemaal over jouw prive gegevens beschikken! Kortom wees gewaarschuwd het is een grote zwendel!

 3. Ik heb gehandeld met behulp van eurotrader.co

  Ik heb €200 verloren uiteindelijk, ondanks ik alleen adviezen gebruikte met een betrouwbaarheid van meer dan 94%.

  Graag deze aanbieder bijschrijven in de lijst

  1. Wij hadden al een waarschuwing voor eurotrader.co op onze site geplaatst, alleen waren wij vergeten om eurotrader.co ook te vermelden in onze gids.

 4. Binaire optie handelaar prijst “onafhankelijk” onder andere eurotrader aan.

  Er zijn verschillende nep revieuws om je op een verkeerd been te zetten.

  Als je zelf een bericht wilt plaatsen moet het goedgekeurd worden door de moderator, maar dat is met mijn ervaringen nog niet gebeurd.

  1. Bloombex Options is een broker zonder vergunning. Dit alleen al is een reden om Bloombex Options niet aan te raden. Over welk verhaal heeft U het?

  1. Hallo,

   Swissroyalbanc bestaat sinds het midden van 2015 en heeft geen vergunning. Zoals je kan lezen op onze site raden wij aan om nooit bij een broker zonder vergunning te gaan handelen.

  2. Dank u,

   bij swissroyalbanc worden call opties op goud aangeboden (100% secured bij een minimale investering van 10.000 Euro)
   De binaire opties op goud lopen over 3 weken af an als deze met verlies eindigen, krijg je je inleg weer terug, bij winst 75% winst. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
   Zonder risico,
   alleen ik vertrouw het niet.

   Behalve dat de broker geen vergunning heeft, worden dergelijke producten (100% secured) vaker aangeboden door andere brokers die wel een vergunnung hebben?

   mvg Richard

  3. Dit soort binaire opties brokers (zoals alle Europese binaire opties brokers) verdient geld wanneer je als klant verliest. Dit is hun verdienmodel.
   Het is mogelijk dat een binaire opties broker (met of zonder vergunning) je de mogelijkheid geeft om klein aantal risicovrije trades te plaatsen. Dit is volgens mij nog steeds het geval bij 10trade.
   Maar dit gaat altijd om kleinere bedragen (misschien tot een paar honderd dollar) en aan dit soort aanbiedingen zijn vaak voorwaarden verbonden.
   Het soort aanbieding waar u het over heeft klinkt inderdaad te goed om waar te zijn en in onze ervaring is het nooit slim om hier op in te gaan.

 5. Ik heb afgelopen dagen met kleine bedragen gehandeld via IQ Option op te zien hoe deze reageert. Zowel probeeraccount als met echt geld geprobeerd. Gezien veel positieve reviews op het internet lijkt het betrouwbaar. Enkele zaken vallen mij echter op, wat op zich ook toeval zou kunnen zijn.
  – Op het “probeeraccount” win ik beduidend vaker dan met echt geld.
  – Hoe hoger het ingelegde bedrag met echt geld, hoe vaker ik verlies (ongeveer 4 keer zo vaak).

  Toeval of manipulatie? iemand ervaring mee?

  1. Toen wij voor het eerst in aanraking met IQoption kwamen viel ons op dat de koersen niet altijd klopten en er waren nog een aantal andere dingen aan (en rondom) deze broker die ons niet bevielen.

   Vandaar dat wij a)niet zelf handelen bij IQoption b)deze broker niet aanbevelen op onze website.

  1. Dit lijkt op de vele andere ‘systemen’ die er alleen maar voor zullen zorgen dat je geld verliest.

  1. Wij zijn bekend met beide brokers en kennen ook de eigenaren persoonlijk. Beide brokers werken met een vergunning en waren twee van de eerste binaire opties brokers. Ook maken beiden gebruik van hun eigen software. Toch vermelden wij beide brokers niet op onze site omdat wij niet bij deze brokers handelen.(voor verschillende redenen)

 6. Hi, Dennis eigenaar van onlinehandelen-com hier. Je gebruikt hetzelfde thema als ik zie ik, leuk! Maar hoe kom je er precies op dat binaryoptionrobot oplichting is? Eric is een integere zakenman en ik garandeer je van alle bots die ik ooit heb gepromoot is het toch de enige die in de buurt komt van een genuine binary signal provider. Graag revisie of goede reply.

  1. Hi Dennis

   Hoewel binaryoptionsrobot een betere reputatie heeft en zoals jij zegt “de enige die in de buurt komt van een genuine binary signal provider” dan de meeste bots zal ook deze bot ervoor zorgen dat mensen op termijn geld verliezen.

   Dit is gewoon een feit, wij kennen de mensen achter een groot aantal brokers/systemen/robots als “geinformeerde” website eigenaar weet je dit waarschijnlijk ook.

   Er is overigens wel degelijk een betere signal provider dan binaryoptionrobot maar dat is een ander verhaal.

  2. “Er is overigens wel degelijk een betere signal provider dan binaryoptionrobot maar dat is een ander verhaal”. welke is dit dan?
   de betere signaal provider met robot..

   bvd

  3. Aangezien er geen enkele robot of systeem bestaat dat ervoor zal zorgen dat je op termijn geld verdient geloven wij alleen in ‘signalen’ van andere handelaren die het goed doen.

   Een voorwaarde moet dan wel zijn dat het echte handelaren zijn en de informatie moet in tegenstelling tot andere websites ook real time te zien zijn wil je er profijt van hebben.

   Dit is waarom wij een premium account bij binaryoptionsdemo.com aanbevelen. Heel veel handelaren om te volgen en van te leren. Ook kan je er geheel gratis oefenen met binaire opties zolang je maar wilt.

  4. We namen overigens een kijk op je site en het verbaast ons dat je zoveel brokers vermeld met een erg slechte reputatie.

 7. Daar ik zoveel mogelijk content wil bieden heb ik reviews van bijna alle merken waar Nederlandse binaire optie handelaren maar mee in in aanraking zouden kunnen komen. Er is sinds vorige week een bezoeker review module waar a la thuisbezorgd of iens bezoekers zelf reviews kunnen plaatsen ter verhoging transparantie. Reviews worden van tijd tot tijd herschreven en waar nodig aangepast. Je hebt wel gelijk dat er een aantal brokers tussen staan waarvan ook ik aan de eerlijkheid twijfel…. vandaar constante aanpassing.

 8. Vandaag opgelicht door BSDOption voor een aanzienlijk bedrag. Zomaar mijn hele account leeg gehaald. Is er ook maar iets wat ik kan doen?

 9. Ik heb me enkele weken geleden aangemeld bij Anyoption. Wat ik hier over wil zeggen is het volgende: wil je de inleg terug, of een uitbetaling dan heb je pech.
  Ze willen je legitimatiebewijs (met tegenzin gemaild)een overzicht van je storting( geen kopie geen foto) dus vraag ik mij af wat dan wel, een afschrift van mijn energierekening, een overzicht van de aanslag gemeentelijke belastingen, een rijbewijs, het houdt niet op.
  Nu moet ik weer een formulier invullen dat totaal niet te downloaden is. Ik denk dat Anyoption nooit zal uitbetalen. Helaas heb ik te laat de recensies van andere personen gelezen anders was ik hier nooit aan begonnen.

 10. Volgens dat ik lees hebben die een vergunning. Is dat waar en zijn dat oplichters? Betalen die niet uit? Plunderen die heel account? Kan je kiezen met of zonder risico’s? Kan je kiezen uit dagelijks uitbetalen of opties op lange termijn?

  Gisteren had ik een account aangemaakt, Master enz. maar blijkbaar iets ingetypt dat fout was. Ik kreeg de melding er een fout was zodat de gegevens niet door gegaan waren. Nog geen minuut later al telefoon van hun. Hij zei geef uw controle nummer MC en ik breng het direct in orde en dan ben je direct aan het handelen. Op dat ogenblik had ik geen tijd, dus niks door gegeven s’ Avonds een chat verstuurd met enkele vragen. De chat was goed aangekomen. Deze morgen in Outlook een bericht dat niet door gegaan was. ???

  Kennen jullie eigenlijk Brookers met vergunning die eerlijk handelen zonder risico’s en verassingen. Bijvoorbeeld door dat systeem met die bonus? Is er dan de voorwaarden / termijn dat je geen geld van je account kan halen? Alvast dank voor uw reactie.

  1. Anyoption heeft inderdaad een vergunning, persoonlijk handelen wij niet bij deze broker voor verschillende redenen en dus bevelen wij Anyoption ook niet aan op onze site.

   U heeft gelijk over het systeem met een bonus. De meeste brokers gebruiken dit om ervoor te zorgen dat het erg lastig wordt voor U om geld op te nemem. Daarom raden wij altijd aan om eerst te informeren over de voorwaarden van een bonus voordat U gaat handelen.

   De meest eerlijke broker die wij kennen is de broker die U vermeld ziet staan boven op onze site met een rating van 99. Wij handelen er al jaren en hebben nooit problemen ondervonden.

   Er zijn wel voorwaarden verbonden aan een bonus maar die zijn tot nu toe altijd redelijk, uitbetalingen gaan snel en de klanten service (hoewel in the Engels) is altijd direct bereikbaar en behulpzaam.

   Nog belangrijker is het feit dat de koersen kloppen en echt real time zijn. Als U bij Anyoption kijkt dan kan U zien dat de koersen de koersen zijn waar Anyoption de optie aan U voor wilt verkopen. Dit is vaak met best wel een groot verschil van de echte koers. Hun grafiek laat ook deze koersen zien en niet de echte koersen. Dit kan voor een misleidende grafiek zorgen.

   mvg

   Tim

 11. Anyoption stuurt inderdaad wekelijks mails i.v.m. bonussen. Gelukkig ben ik hier nooit aan begonnen. Het enige wat ik wil is mijn inleg van € 250 terug omdat ik graag wil overstappen naar een door u aanbevolen broker. En wat u aangeeft over de koersen en de grafieken is helemaal correct1

 12. Zojuist opgelicht door ukoptions.com.. ik had beter moeten weten omdat ze niet gereguleerd zijn.. had 250 gestort een paar maanden geleden en had al vrij snel 120 euro verloren. Nu had ik om een withrawal gevraagt en hoorde maanden niks meer. Nu na 4 maanden een email dat er onvoldoende saldo op mijn account staat. Heb ingelogt en had inderdaad nog maar 5 dollar op m’n account staan. Bij de trade history zag ik dat er inzetten zijn gedaan die allemaal verlies hebben als gevolg die ik niet zelf gedaan heb. Kan ik hier nog iets mee of ben ik m’n geld gewoon kwijt?

  1. Spijtig om te horen dat je dit is overkomen. Helaas zijn wij bekend met heel veel vergelijkbare gevallen en meestal is er inderdaad weinig aan te doen gezien het feit dat ze niet gereguleerd zijn.

  1. Wij handelen zelf bij de brokers die wij op de site vermelden. Hebben bij deze brokers nog nooit problemen ondervonden daarom vermelden wij alleen een paar brokers.

 13. Iemand ervaring met The Brit Method? Had me al bijna ingeschreven….maar ben toch maar even op google gaan kijken. Volgens mij komt de naam “scam” erg veel voor.
  Niet betrouwbaar? De bedoeling is dat ik m’n geld niet verlies namelijk.

  1. The Brit Method is precies hetzelfde systeem als Dutch Method, French Method enz enz, het zal je alleen maar geld verlies opleveren als je met dit soort methodes in zee gaat.

  2. Beste Esther,

   heb net een aantal van die gelikte filmpjes gezien, wat ze beloven kan toch niet, millionair in 3 maanden, hahaha. Ja zij wel maar jij niet hoor, walgelijke mensen, die uitgesproken snuitjes van ze, en die prachtige verhalen. Kenmerkend voor oplichters, fantastische verhalen om je over de streep te trekken, als je op die manier je geld probeert te verdienen, bij je voor mij het laagste van het laagste, bah.

   Gr. Han

 14. Hoe zit het men binabot V2 ik lees hier alleen maar positieve reacties over het zou iets nieuws zijn van een oprechte maker die zelf handelde. Er zijn hierover vele youtube video’s te zien waarin men laat zien dat het (zogenaamd) werkt. je ziet ze ‘live’traden erme en dan winnen ze. ik ben ban dat wanneer ik het doe het toch ineens weer oplichting blijkt te zijn.

 15. Hi,

  stom als ik ben heb ik een account gecreeerd op ultiem voor handelen. Ik blijf nu echter telefoontjes krijgen. Enig idee hoe ik mijn telefoonnr daar verander?

 16. Heeft er iemand ervaring met de Hollandse methode met als host Frits van Dijk kreeg een zgn mailtje van hem waarin hij vertelde dat ik binnen een paar dagen veel geld kon gaan verdienen geloof er geen donder van .

  1. Hollandse methode is gewoon de Dutch Method, French Method enz enz, hier zal je alleen maar geld mee verliezen.

  1. Als het te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat tot nu toe bij alle gevallen van dit soort websites ook zo geweest

  1. Oplichting. Ik heb een account aangemaakt en heb niets gestort. Vervolgens heb ik gisteren 6 verschillende telefoontjes gekregen uit 4 landen en 3 uit Engeland. Alle nummers geblokkeerd. En toen zijn ze zelfs achter mijn werkgebied gekomen. 3 x gebeld met verschillende nummers. Ook geblokkeerd. Ik vrees er voorlopig niet vanaf te zijn.

 17. Beste , ik word iedere dag wel 5 tot 10 keer gebeld door Profit Maximizer , men vraagt om een account aan te maken bij hun en er minimum 250 euro op te storten ,en dat ik binnen de korste keren er veel geld mee kan verdienen ,per dag of per week ! aangezien ik dit nog nooit gedaan heb ,een soort belegging weet ik ook niet of ik er goed aan doe om hierin te stappen ! ik heb daar eerlijk gezegd niet zoveel verstand van ,ik wil eerst zeker weten of dit geen oplichting is ! zouden jullie mij goed willen informeren op men e-mail adress A.U.B. Mvg Christiaan .

  1. Dank je Jerry voor de info ,en wat is de reden waarom dat niet te doen dan ? zijn die niet te vertrouwen dan ? want als ze me weer gaan bellen kan ik zeggen dat ze me niet meer moeten bellen he ,dat is iedere dag wel 5 tot 10 keer hoor ! Mvg Christiaan .

  2. Tja eerlijk gezegd daarom mijn vragen he ,want heb dit nog nooit gedaan op beurzen belegd ,en ik weet erook niks van he ,zodoende !

  3. Vragen zijn altijd welkom. Juist omdat wij zoveel contacten in de binaire opties wereld hebben zijn wij bekend met de meeste oplichters/scam methodes en de mensen daarachter.

   Vaak veranderen ze de websites/advertenties naar verloop van tijd en herhalen hetzelfde truukje. Daarom weten wij (meestal) dat als een bepaald persoon/bedrijf achter een ‘nieuw’ systeem/website zit dat het weer een vorm van oplichting betreft.

   Dit soort mensen denken alleen aan de korte termijn en richting nooit een eerlijk bedrijf/website op want dat kost ze teveel tijd/moeite of ze kunnen niks origineels bedenken of zo.

  4. Wij persoonlijk zouden nooit bij Banc De Binary handelen ook al hebben deze een vergunning. Maar nogmaals dit is onze persoonlijk mening

 18. ik ben door Banc de Binary €8000,- kwijtgeraakt.
  Het kwaad was al geschied op het moment dat ik het door kreeg dat deze broker word gerund door zwendelaars.

  Oplichters uit Cyprus

  1. Ja als mensen ons met een tiental berichten spammen op een avond dan doen wij inderdaad aan censuur. Ook ongewenst reclame maken voor brokers/producten/systemen staan wij niet toe.

  2. Beste Jerry,

   je hoeft deze reactie niet te plaatsen hoor, maar jullie hele site staat vol met reclame. Dus bevestig je toch mijn stelling dat jullie aan censuur doen, m.a.w. jullie zijn niet objectief. Denk zelfs dat er wel wat provisie o.i.d. voor jullie aan de strijkstok blijft hangen, immers er worden brokers door jullie aanbevolen, danwel met de grond gelijk gemaakt. Als mensen dan opmerkingen of aanbevelingen doen die niet in jullie straatje passen dan wordt het niet gepubliceerd. Maar goed ik ken het wereldje van de binaire optie brokers wel, allemaal cowboys die snel rijk willen worden. Jammer dacht dat ik eindelijk een eerlijke binair optie forum had gevonden, maar nee hoor, de dollars lonken weer.

   Groet Han Mink

  3. Beste Han,

   Wij plaatsen alle reacties mits er niet gespammed wordt of er reclame wordt gemaakt voor brokers die wij niet zelf aanbevelen. Je mag ook best een broker vermelden maar de laatste keer stuurde je vele berichten met allemaal positieve verhalen (en een volledig email) van 1 broker. Als je gewoon had geschreven dat je zelf een goede ervaring bij die broker had in 1 enkele reactie dan had ik er geen probleem mee gehad om je reactie te plaatsen.

   Wij zelf bevelen alleen een klein aantal brokers aan en dit in tegenstelling tot vele andere websites over binaire opties die iedereen aanbevelen als ze maar betaald krijgen.

   Hoewel wij natuurlijk wel verdienen als iemand naar 1 van onze brokers gaat slaan wij aanbiedingen van alle andere brokers af. Terwijl wij veel inkomen per maand hier door mislopen.

   Dit alleen al zou moeten aantonen dat het bij ons niet alleen om het geld gaat. Sterker nog wij hebben zelfs een gratis platform voor binaire opties ontwikkeld waar mensen geheel zonder risico gratis kunnen oefenen en leren van andere handelaren.

   Met alle respect ik betwijfel of je het wereldje zo goed kent als ons omdat je zegt dat het allemaal cowboys zijn die snel rijk willen worden. Dit is ongetwijfeld waar voor 90% van de brokers die het verpesten voor de rest die wel een serious product proberen neer te zetten. Er is niks mis met CySEC en Cyprus en zijn er goede brokers die onder CYSEC werken. Helaas en daar heb je wel weer gelijk in zijn ook veel van de slechtere broker gebaseerd in Cyprus.

   Gelukkig is CySEC hier druk mee bezig op dit moment en treden ze strenger op met nieuwe eisen waar de bonafide brokers mee aan de slag gaan.

   Persoonlijk vind ik overigens dat het hebben van een vergunning in Nederland of waar dan ook niks zegt over de betrouwbaarheid van een broker. Je kan een vergunning krijgen (ook van de AFM) en gebruik maken van koersen die niet echt zijn/vertraagd zijn, opties aanbieden voor welke koers dan ook and het expiry rate berekenen hoe je maar wilt.

   CySEC is nu juist bezig om ervoor te zorgen dat broker met een licentie duidelijkheid verschaffen over expiry rates en dit soort dingen.

   Gr

   Jerry

  4. Jerry,

   ik begrijp je verhaal, en misschien was mijn conclusie inderdaad te voorbarig en beschuldigend. Als jullie inderdaad betrouwbare brokers adviseren en daar dan iets mee verdienen, dan heb ik daar geen moeite mee. Bedoel het werk dat jullie in deze site stoppen en het research werk mag best beloond worden, ik juich dat van harte toe. Die ontwikkelingen rond de oprichting en controlehouder CYSEC vindt ik bemoedigend, maar het blijven Cyprioten hoor, we weten wat er gebeurt is met het kapitaal van de welgestelde Russen toen de banken daar het geld bevroren en zogenaamd falliet gingen, zelfde werkwijze als die scam brokers toch. Wat betreft de AFM, die speelt ook een merkwaardige rol in de regulering, ze vinden het gokken en geen vorm van beleggen, maar willen de boel wel controleren, dan hoort de controle bij een andere autoriteit thuis, lijkt me.

   Maar wat ik wel interessant vindt is jouw opmerking over realtime en niet realtime, bedoel misschien kan jij me uitleggen wat er nou precies wordt bedoeld met het onderstaande citaat afkomstig van een soortgelijk binair forum als jullie.

   Een andere Nederlandse broker is Optie24 die eveneens support in het Nederlands aanbiedt en waar het ook mogelijk is om met iDeal te betalen. Het verschil met Optieclub is dat hier geen real time koersen worden geboden.

   Snap hier niks van, wat dit zou betekenen dat fraude mogelijk zo zijn, immers het is niet te controleren, je kan zelf je koersen dan bepalen, transparantie is wel het minste wat je mag verwachten, toch. Misschien dat jij hier een licht over kan laten schijnen want ik snap er niks van.

   Gr. Han Mink

  5. Beste Han,

   Bedankt voor je antwoord, kennelijk zijn we het over veel dingen eens, zelfs over Cyprus en sommige aspecten daarvan.Hoewel ik zoals eerder vermeld toch liever bij een broker handel met een vergunning van CySEC dan zonder. Toen Ioption failliet ging was het wel dankzij CySEC dat beleggers hun geld terug kregen.

   En zoals jij ook stelt , het AFM gedoe slaat werkelijk nergens op. Op Europees niveau is besloten dat binaire opties een beleggingsinstrument zijn e geen gokken. Voor de belasting valt de winst die je maakt ook onder daghandel. Duidelijk verhaal lijkt mij alleen slaat de AFM dus weer eens de plank mis, iets wat wel vaker het geval (helaas) lijkt te zijn bij deze instantie. En ja ik ben persoonlijk dus geen fan van de AFM, hoewel ik al jaren lang pleit voor strengere regulering om de malafide brokers/systemen/signalen een halt toe te roepen.

   Maar om op je vraag terug te komen, over het antwoord kan ik duidelijk zijn. Het staat brokers (zelfs met vergunning) vrij om koersen te laten zien die niet de real time koersen zijn, of opties aan te bieden voor elke willekeurige koers. In het voorbeeld dat jij geeft kunnen zij zelf inderdaad de koersen bepalen. Dit is niet alleen bij binaire opties het geval maar het slaat zoals jij zegt nergens op.

   Net zoals het feit dat bij sommige brokers het expiry rate calculeert niet duidelijk wordt vermeld.

   Gr

   Jerry

 19. Beste Han,

  Ik zie dat onze comments een beetje onleesbaar worden door het systeem wellicht dat we een nieuwe thread moeten beginnen willen we verder praten. Gr Jerry

  1. Jerry,

   je hebt helemaal gelijk, zo wordt het kolommenwerk wat onleesbaar danwel onoverzichtelijk wordt voor andere bezoekers die wellicht ook met dezelfde problemen en vragen zitten. Weet alleen niet of dit wel de plaats is voor dergeliike discussies maar kan nergens anders op je site vinden waar ik deze vragen kan stellen.

   Een brandende vraag is, waar kan ik de koersen vinden van Reuters, is dat voor iedereen toegankelijk of is dat alleen voor brokers door middel van een abonnement. Dan nog even een opmerking over de AFM, als je idd een vergunning verleend aan brokers die niet met realtime koersen werkt, en dus zelf mogen bepalen hoe of wat, dan ben je wat mij betreft niet serieus te nemen. Het zou juist een taak moeten zijn van de AFM om een standaardkoers te eisen waaraan elke broker zich zou moeten conformeren, anders geen vergunning. Bedoel een ounce goud is om 12 uur in Amerika net zoveel waard als in Nederland hoor, of is het een 18 karaats en de ander 14, je begrijpt wel wat ik bedoel, haha.

   Graag jouw visie en commentaar.

  2. Han,

   Persoonlijk vind ik het niet erg als een broker een optie voor een andere prijs aanbied zolang ik het maar weet. Bij Nadex (zeer betrouwbare broker/exchange) in de USA worden ook contracten aangeboden voor bepaalde strike prices. Het is dan aan de handelaar of hij/zij het contract de moeite waard vind om aan te gaan of niet. Dit is bij andere vormen van beleggen ook zo. Forex brokers pakken ook een spread.

   Maar in al deze gevallen word er wel gebruik gemaakt van echte koersen en ook worden de echte koersen gehanteerd voor eindresultaten.

   En natuurlijk is NADEX een market maker en dus verdienen hun aan elke transactie en zijn ze bij definite onpartijdig. Dit is bij vooral malafide binaire opties brokers natuurlijk niet het geval, feitelijk is geen enkele binaire opties broker behalve Nadex onpartijdig want ze verdienen (zoals je had geconstateerd) allemaal wanneer handelaren verliezen. En dit is dus het grootste probleem in mijn optiek.

   Juist omdat veel binaire opties brokers dus niet gaan voor eerlijk en de lange termijn ontstaan alle problemen. En dit terwijl een broker met uitbetalingen van minder dan 100% altijd op den duur zal winnen net zoals een casino.

   Over de AFM ga ik verder niet teveel zeggen want dat is toch zinloos. Zoals je al eerder zei proberen hun de verantwoordelijkheid al jaren lang te ontduiken (althans daar lijkt het op) met “ja maar het is gokken”.

   Nog even over de koersen, voor realtime Reuters zal je naar een broker moeten gaan die hun koersen gebruikt. Vergeet niet dat Forex koersen wel kunnen verschillen afhankelijk van waar de data vandaan komt.

   Dit komt door de verschillende bronnen. Verschillen zullen evt wel erg klein zijn.

  3. Jerry,

   bedankt voor je duidelijke visie en commentaar.

   Goh er zijn inderdaad dingen waar ik totaal geen notie van heb danwel het bestaan van ken. Forex is iets wat ik totaal niet snap, probeer al jaren een verband te krijgen tussen de onderlinge verhoudingen, bedoel als de beurs in New York sterker stijgt dan de Europese dan mag te toch verwachten dat je dat dan ziet in de koers van de EUR/USD die zou dan toch moeten zakken. Vaak is het tegenovergestelde het geval, dat is iets wat ik niet snap hoor.

   Gr. Han Mink

  1. Allemaal bedrijven zonder vergunning/licentie. Enkele hiervan hebben/hadden een zeer slechte reputatie dus wij vermijden ze.

 20. Beste Jerry,

  Jij als insider binnen het wereldje, weet jij of er software bestaat die je kan programmeren waarbij deze signalen genereert die jij volgens bepaalde parameters hebt geprogrammeerd, m.a.w. bestaat er software om je eigen binaire bot te ontwerpen. Of zijn er binnen dit forum mensen die hier weet van hebben of capabel zijn om zo een bot te ontwikkelen. Ik zoek al een tijdje op het internet maar vindt alleen maar bots die samenwerken met brokers, maar dat is niet de bedoeling, ik zoek een bot die bij elke broker kan worden toegepast, zeg maar universeel.

  Misschien dat dit bericht niet past onder deze rubriek, maar ik vraag het je toch maar.

  Gr. Han

  1. Beste Han,

   Toevallig hebben wij zelf signalen/handelssoftware ontwikkeld die met verschillende brokers werkt en dus weet ik hier idd het een en ander over.

   Om je eigen binaire bot te ontwerpen zal je waarschijnlijk opzoek moeten gaan naar programmeurs. Een bot maken die volgens bepaalde regels werkt is in principe niet zo heel erg lastig. Wel komt er best wel veel bij kijken en zijn er een aantal dingen waar je rekening mee zal moeten houden.

   Vooral het feit dat je toch ergens real time koersen vandaan zal moeten halen om te kijken of er een signaal is.En de prijs van real time data is best wel prijzig.

   Als je automatisch trades wil laten plaatsen dan wordt een universele bot lastig omdat :

   Elke broker werkt met software en zover ik weet bieden ze allemaal een API aan. De API wordt gebruikt om verbinding te maken met een broker en een trade te plaatsen vanaf in did geval de bot.

   Maar omdat niet elke broker met dezelfde software werkt moet je de bot programmeren om met de verschillende brokers/software te kunnen werken.

   Ook moet elke broker natuurlijk toestemming geven en zal je hier dus de verschillende brokers voor moeten benaderen.

   mvg

   Jerry

 21. Jerry,

  bedankt voor je technische uiteenzetting, maar zover ik het begrijp zullen er niet zoveel brokers zijn die zulke bots zullen toelaten, er zal er maar een tussen zitten die inderdaad winst genereert, hahaha. Een broker hoeft toch niet te weten dat een trade wordt geplaatst door een bot, je kan toch een soort interface gebruiken, maar ik denk dat door mij misschien wel wat simplistisch is gedacht. Maar ik ben wel benieuwd naar de signalen/handelssoftware die door jullie eigenhandig is ontwikkeld, bedoel je site staat als zeer betrouwbaar bekend, dus ben ik zeer ge-interreseert waar ik dit kan vinden.

  Gr. Han

  1. Beste Han,

   Onze software maakt het mogelijk om andere handelaren te volgen en te kopieeren. (of ervan te leren). Dit allemaal in real time (in tegenstelling tot niet nader genoemde binaire opties social trading websites)

   Je ontvangt dus signalen van andere handelaren op het platform. Dit leek ons de eerlijkste/beste/meest transparante manier om signalen te genereren.

   De nieuwste versie van onze software staat sinds kort online op http://www.tradocial.com. Al wel af in het Engels, in het Nederlands moet er nog wat gedaan worden.

   Je krijgt automatisch 7 dagen gratis premium (gebruikers kunnen oefenen voor gratis zolang ze willen). Als premium lid kan je andere leden volgen en zien welke trades hun plaatsen.

   We hebben ook een autotrader ontwikkeld. Deze kan je ook gebruiken om naar Tradocial te kopieeren en testen.

   Mocht je meer premium tijd willen hebben laat me maar weten dan geef ik je een nieuwe code om gratis je premiumnlidmaatschap te verlengen.

   Ik hoor graag wat je ervan vindt, we zijn druk bezig om verder te ontwikkelen en te verfijnen.

   Gr

   Jerry

 22. Beste Jerry,

  heb een kijkje genomen op site http://www.tradocial.com, wel leuk maar wel erg simplistisch, maar ik neem aan dat de site nog volledig in ontwikkeling is. Maar als ik het goed begrijp is het traden zonder echt geld, want waar ik naar toe wil, is het door jullie gepresenteerde sentiment. Ben uberhaupt geen fan van het handelen in valuta hoor, snap er totaal niks van, en al die theorien van bollingerband, rsi, Mac en al dat soort indicators, ik geloof er niet in. Dan zou iedereen toch rijk kunnen worden, ok ze zullen je misschien een voorsprong geven, tenslotte moet je je ergens aan vasthouden. Maar dat is nu mijn vraag, ik denk dat het sentiment bij malafide brokers ook aan manupulatie onderhevig is, dat is een vermoeden hoor, kan jij dat bevestigen danwel toelichten. Zou graag willen dat ik een eerlijk beeld krijg van het sentiment, dat is waar ik meestal me trades op baseer. Waarschijnlijk presenteren jullie bovengenoemde site welk een eerlijk sentiment, maar goed dat is nepgeld, als ik het goed begrijp, en als er dan een paar clowns tussen zitten, dan ga je bui. Ik ga altijd met de meerheid mee, lijkt me stug dat als 8 mensen zegggen call tegen 2 put, dat die 2 gelijk krijgen, hahaha.

  Dat is probleem nummer 1, maar nu het volgende. Bestaan er bots die kunnen worden ingezet op een oefenaccount, of brengen ze dan winst, terwijl ze op een real account alleen maar verlies produceren. Ik vraag dit omdat ik onder de douche een hersenspinsel kreeg, om de bots te bedriegen, gewoon vice versa handelen, hahaha.

  Gaarne jouw visie en commentaar.

  1. Beste Han,

   Bij Tradocial handel je inderdaad met demo geld, maar de resultaten zijn hetzelfde als bij een betrouwbare broker, dat is de kracht van het platform. Het maakt niet uit of het echt of nep geld is, en welke methode iemand gebruikt om te winnen. Volg en kopieer je mensen bij een goede broker dan zal je zelf ook winnen.
   Ons sentiment is gebaseerd op alle actieve trades op dat moment. Maar je kan ook real time een paar goede traders volgen en kijken wat hun doen natuurlijk. Als je zient dat ze allemaal trades plaatsen voor UP EUR/USD rond hetzelfde tijdstip dan is dit nog een betere indicator.

   In antwoord op je bot vraag. Tenzij de broker ervoor zorgt dat de resultaten anders zijn voor nepgeld, wordt het lastig voor een bot om met nepgeld andere resultaten te laten zien. Overigens verzoeken wij met regelmaat botsites/signal sites om hun bots/signalen te laten zien op ons platform. Tot nu toe durft niemand dit aan, als ze al uberhaupt antwoorden.

 23. Nu paar weken actief op 777trader.com. Contact via Skype is OK (wel steeds druk om meer in te zetten), resultaten uitstekend, maar volgende week wil ik er geld uit gaan halen. Spoannend of dat gaat lukken (of dat het toch oplichters zijn). Heeft iemand daar ervaring mee?

  Ger

 24. Oke ik heb een vraag benaderd door profit maximizer zolang ik geen geld stort of iets dergelijks kunnen ze me niks maken toch? Wordt gebeld vertrouwde het niet heb niet opgenomen en het nummer geblokkeerd!

  1. Idd zolang U maar geen geld stort is er niets aan de hand. Hoewel ze u waarschijnlijk zullen proberen te bellen via andere nummers.

 25. Goedemorgen meneer,

  Vlotte babbel en dwingt je tot activeren van je account.
  Helaas , heb contakt afgebroken.

  vrg Henry

  Hi Henry

  This is Jordan Wise from ProfitMaximizer and Option888 , we spoke on the phone earlier today , anyway this is my email for any question or concern do not hesitate to contact me . Let me know when you get to the cafe shop so i can call you again and assist you in activating your account.

  Kind regards


  Jordan Wise Account Manager
  Direct:
  Skype:
  Email:
  Website:
  Language
  jordan.wise888

  This communication is privileged and confidential and is intended only for the person and/or organisation to whom it is addressed. Any mistake in transmission is not intended to waive or compromise any such privilege. If you receive this communication in error, please destroy this and notify the sender. You are hereby notified that any unauthorized use, dissemination, distribution or reproduction is prohibited.
  GENERAL RISK WARNING: TRADING IN BINARY OPTIONS CARRIES A HIGH LEVEL OF RISK AND CAN RESULT IN THE LOSS OF ALL OF YOUR INVESTMENT. AS SUCH, BINARY OPTIONS MAY NOT BE APPROPRIATE FOR ALL INVESTORS. YOU SHOULD NOT INVEST MONEY THAT YOU CANNOT AFFORD TO LOSE. BEFORE DECIDING TO TRADE, YOU SHOULD BECOME AWARE OF ALL THE RISKS ASSOCIATED WITH BINARY OPTIONS TRADING, AND SEEK ADVICE FROM AN INDEPENDENT AND SUITABLY LICENSED FINANCIAL ADVISORY. UNDER NO CIRCUMSTANCES SHALL WE HAVE ANY LIABILITY TO ANY PERSON OR ENTITY FOR (A) ANY LOSS OR DAMAGE IN WHOLE OR PART CAUSED BY, RESULTING FROM, OR RELATING TO ANY TRANSACTIONS RELATED TO BINARY OPTIONS OR (B) ANY DIRECT, INDIRECT, SPECIAL, CONSEQUENTIAL OR INCIDENTAL DAMAGES WHATSOEVER. FOR MORE INFORMATION ABOUT THE RISKS ASSOCIATED WITH TRADING BINARY OPTIONSCLICK HERE.

 26. 777 trader.com zit ook in samoa, Simon en Andre zijn hier de verkopers.
  Na wat zoekwerk kom je uit bij Boris Tordia een bekende ivm panama papers.
  Meld bij de bank waar je het geld aan overmaakt welke streken zij uithalen dan wordt in ieder geval de bankrekening geblokkeerd.
  Wat meer zoekwerk levert een net werk van ruim 1300 malafide bedrijven op.
  De politie hier in Nederland doet niets.
  Maar het wordt hoog tijd dat deze criminelen aangepakt worden. Wie weet wat ze met dit geld doen, feesten is nog het minst onschuldig maar dit ook zomaar witwassen van geld zijn of het steunen van ISIS.

 27. Brexithack – ik wilde me aanmelden maar werd al meteen 3 keer gebeld uit engeland ik vertrouwde het al meteen niet meer er stond dat ik 4500 euro permaand kon verdienen is dat zo of is dit oplichting

 28. Dag,

  Wat mij op valt als er gevraagd word wat de ervaringen zijn met Brexit Hack, dat er alleen gezegd word om het te vermijden.
  Maar er word nergens nog vermeld dat er ervaringen mee zijn dat het oplichters zijn.
  Dat ruikt naar belangenverstrengeling.
  U heeft immers belang bij om bepaalde Brokers te adviseren, en een negatief advies te geven als iemand toevallig een software heeft wat wel zou werken.
  Ik zou graag bewijs willen horen of die Brexit Hack wel of niet werkt.

  1. Hallo
   Ons persoonlijk advies was om Brexit Hack te vermijden, nergens schreven wij dat wij ervaring met Brexit Hack hadden.

   De reden dat wij geen ervaring hebben met Brexit Hack is omdat wij dit soort websites vermijden.

   Dit omdat wij al jaren ervaring hebben met binaire opties en bekend zijn met de meeste mensen die achter bepaalde brokers en dit soort websites zitten.

   Ook in het geval van Brexit Hack weten wij bijna zeker wie erachter zit dus raden wij aan om deze website te vermijden.

   Dit heeft niets met belangenverstrengeling te maken. Wij proberen te voorkomen dat onze bezoekers worden opgelicht en geld verliezen.

   Mocht er een systeem zijn dat bewezen is te werken dan zullen wij dit zonder meer in positieve zin vermelden.

   Zoals u in mij reactie hieronder kan zien hebben wij vanavond nog een artikel over Brexit Hack geschreven met meer informatie die het misschien wat duidelijker maakt waarom wij adviseren om nooit met Brexit Hack in zee te gaan.

  1. Hallo Ellery,

   Ik heb prima ervaringen met Optie24. Storten gaat makkelijk via iDeal, en wanneer je geld terug wil boeken naar je eigen rekening, gaat dat ook zonder probleem. Koersen zijn wel degelijk real time. Groot pluspunt vind ik dat je al vanaf 5 euro kan inleggen per optie. Als leuke extra bieden ze (helaas alleen nog op AEX en EUR/USD) de mogelijkheid een optie vroegtijdig te sluiten, maximaal zelfs tot 40% winst.

 29. 24 Option
  Moest geld storten via hun side
  Lukte niet en lukte maar niet achteraf zag ik dat
  Het bij banc the binaire was
  Toen ik een demo had bij 24Option ging alles geweldig
  Ik maakte van 5000,00 binnen 4 weken 18000,00
  Toen ik voor echt geld ging spelen kreeg ik een andere manager die slecht reageerde en winnen met mijn echte account lukte van geen meter
  Ze geven 15 punten hogere koers aan dan andere brokers
  Na een belletje wanneer ik dat aangaf veranderde dat in 6 tot 8 punten verschil
  Ik denk dat 24options nl een stel oplichters zijn
  Ze kunnen de koers manipuleren zodat je altijd naast de pot pist
  Weten jullie hier meer van ??

  Mvg Edwin nab

  1. Wij zelf hebben geen slechte ervaringen met 24option daarom staan ze ook vermeld op onze website. Hun koersen (BID+ask/2) komt bij Morningstar vandaan een uitstekende provider van real time koersen. Ik weet niet met welke brokers U de koersen vergelijkt maar 24option is 1 van de weinige broker die echte koersen laat zien en niet de koersen waarvoor ze de opties aanbieden.

 30. Hallo,

  heeft iemand wat meer info over de broker secured options ? hun platform is al een paar dagen off line. en hun
  tel nr;’s werken niet meer ?

  Misschien heeft iemand meer info ?

 31. Is er een relatie tussen Banc de Binary and DeRoyalBank in Engeland. Zij hebben nagenoeg dezelfde werkwijze
  en delen volgens mij contactgegevens met elkaar uit.

 32. U Geeft in een reactie aan dat jullie met een andere robot werken dan diegene noemde. Met welke auto trading werken jullie. En de auto signal van 24optie.nl is die te vertrouwen? Optie24.nl is interessant door de lage inleg: 50 euro. Ook hebben zij de bonussen er al afgehaald. En ze hebben een prijs gewonnen in 2016. Lijkt mij dat zij betrouwbaar zijn, of? De brokers die jullie aanbevelen, zitten daar ook auto signals bij?

  1. Wij werken niet met een bot, wij werken met tradocial.com waar je echte handelaren kan volgen en kopieeren met een auto trader. Wij zelf handelen niet bij optie24 en zijn niet bekend met hun auto signal.

 33. Hallo,

  Heeft er iemand ervaring met umarkets

  Heb daar deze week een account geopend en nu vragen ze naast een id card ook een birth certificate. Dit willen ze hebben zodat ze de bonus kunnen toewijzen.

  Ik heb dit verzoek nog nooit gehad bij andere brokers.

  1. We hebben geen ervaring met deze broker. En birth certificate zijn wij nog nooit om gevraagd. Ze hebben overigens geen vergunning en daarom geven ze wel een bonus. een broker met vergunning mag dit niet langer doen.

 34. Hoi Jerry,

  Is de firma ITrader een betrouwbare broker, ik denk het namelijk niet 250,00 euro gestort nog geen cent teruggezien.
  Werd bestookt met veel telefoontjes uit heel Europa.
  Dez broker zit gevestigd in cypres steeds moet ik formulieren opsturen van bankpassen of afschriften van gasrekeningen etz.
  Vervelend genoeg heb ik er werk van gemaakt en nog geen reacties. Kan ik naar mijn centen fluiten of………..

  1. Ik heb zelf nog nooit bij deze broker gehandeld, en ook ken ik niemand die dat wel heeft gedaan dus kan ik er helaas niets over zeggen.

   Je moet je idd tegenwoordig legitimeren bij CySEC brokers, volgens mij zijn ze verplicht om adres te controleren en je persoonlijke gegevens/credit kaart.

  2. Dag Ron, Dat was in februari 2017, het is nu inmiddels september, hoe is dit verhaal afgelopen als ik vragen mag? mvg

 35. Hallo Jerry,

  Bedankt voor je reactie.

  Is de IFSC licentie vergelijkbaar met de cysec licentie?

  Ze zeggen nl dat ze onder de IFSC aanvullende documenten nodig hebben. Vandaar dat ze vragen voor een birth certificate.

  Aangezien u aangeeft dat Umarkets geen licentie heeft, denk ik dat ik er verstandig aan doe om geen aanvullende documenten te mailen en account op te heffen.

  1. Ik heb 1 foutje gemaakt, ze hebben dus idd een licentie van IFSC, maar deze licentie komt uit Belize.

   De licentie is niet helemaal vergelijkbaar met CySEC, CySEC is Europees en deze vergunning ‘telt’ voor Europese landen.

   IFSC staat erom bekent dat ze ‘makkelijker’ zijn dan CySEC, hoewel dit wel iets lijkt te veranderen.

   Ik heb zelf ook bij genoeg brokers documenten moeten laten zien maar nog nooit een birth certficate. Wel credit kaart en legitimatie

 36. Hi Jerry,
  Nog bedankt voor je antwoord en voor de verwijzing dat jullie met tradocial.com
  Dit is heel erg interessant en ik zit zeker dit te overwegen om erbij te gaan gebruiken als ik ga traden met echt geld.

  Dit wordt oa vermeldt bij tradocial.com. Je kan iTrade instellen zodat alleen bepaalde trades worden uitgevoerd naar de broker. Let wel op dat net zoals bij auto trading het geval is dat het 1-2 seconden kan duren voordat een trade wordt uitgevoerd door de broker. Dit kan ervoor zorgen dat je niet altijd hetzelde resultaat krijgt als in onze trading room.

  Betekent dit dat wanneer ik mijn trade plaats, wordt dan een trade geplaatst vd koers die er is over 1-2 seconden daarna?

  Ook doe ik al een aantal dagen traden met de demo van jullie op binaryoptionsdemo.com
  Deze reageert heel direct bij het plaatsen van een trade. Geldt dit ook zo bij echt geld bij stockpair bv?

  Of zijn er speciale accounts waarbij de snelheid van een trade indienen is?

  Wederom bedankt voor je antwoorden!

  1. Een trade uitvoeren naar broker kan idd voor een iets andere koers zorgen. Ook wanneer dit met de auto trader gebeurt. Dit komt deels door de verbinding en deels door de broker die misschien een iets andere koers hanteert. (dit kan bij Forex het geval zijn).

   Desondanks zijn het minimale verschillen en zullen resultaten bijna altijd hetzelfde zijn, vooral op de langere trades.

   De demo reageert idd erg snel (Tradocial ook), bij brokers moet je meestal meerdere handelingen verrichten of duurt het een aantal seconden voordat de trade wordt geplaatst. Dit is ook waarom wij net (afgelopen week) met iTrade zijn begonnen. de 1-2 seconden in combinatie met ons snelle platform schijnt soms beter te werken dan bij een broker een trade plaatsen.

 37. Hallo

  Ik kreeg een mail van profit maximixer dat er € 4989.10 op mijn account staat deze moet ik bevestigen om het geld gestort te krijgen maar heb nooit een account aangemaakt

 38. Is de naam Jacko Meijaard bekend en zo ja welke informatie is erover daar hij steeds met mooie verhalen over beleggen komt die erg vaag zijn?

 39. Wie moet je nou geloven? Net zoals velen anderen heb ik ook veel geld verloren bij al die oplichters (div namen zijn al genoemd) die door middel van prachtige videootjes en verhalen jou zo ver krijgen om er in te trappen. Wil daar dan ook verder niet op ingaan want uiteindelijk is het je/mijn eigen schuld want als ik mezelf van te voren meer verdiept had in onderzoek dan was het allemaal niet zo ver gekomen. Ben dan ook erg blij dat ik op deze site terecht ben gekomen want lees al dagen alle reacties,antwoorden en alles over wat jullie aanbieden. Heb zowaar ’n heel goed gevoel over “binaireoptiesnederland” en ben voornemens om met jullie “demo” te beginnen en me op te geven voor Tradocial. Maar oké,dat gezegd te hebben heb ik ook weer mijn twijfels. Waarom? Omdat als je op Internet vraagt naar wie de beste binaire trader is,dan word steeds “IQ Option” als eerste genoemd terwijl jullie weer “High Low Markets” als beste aanprijzen?? Daarbij vermelden jullie ook “24 Option” als zijnde goed en betrouwbaar maar juist met deze laatste heb ik zeer slechte ervaringen. Uitleg: In November 2016 gereageerd op iRobot voor het wel bekende automatische traden en rijk worden in NO TIME. Nu weten we beter maar toen dacht ik, laat ik het gewoon proberen! Na mij aangemeld te hebben werd ik direct gebeld (zoals bij velen bekend) door “24 Option”. Ik vertelde haar (Barbara Griffin) dat ik in Robot trading geïnteresseerd was ivm weinig tijd (ik heb ’n Hotel in Spanje). Dat zou later gebeuren want ze stond er op om mij eerst de basis principes te leren. Afijn, ik ben dagelijks door haar gebeld, weken lang (over iRobot werd nooit meer gesproken) en vroeg mij steeds om meer geld te storten want ik zou (let op) “nooit” met 250,Eu inleg kunnen winnen,alleen verliezen. Met 30.000,Eu zouden de kansen op winnen vele malen groter zijn. Dit ging weken zo door. Op ’n gegeven moment ben ik ziek geworden (hartinfarct,3 bypasses en 2 stents) en heb dus ’n tijd niks gedaan. Twee weken geleden wilde ik inloggen maar lukte niet, kontakt met hun gezocht en ’n nieuw password gekregen??? Toen ik mijn balance bekeek stond er niks,hoe kan dat nou? er moest nog ongeveer 150,Eu staan maar nee. Weer kontakt met hun opgenomen en men vertelde mij dat als je 2 maanden niet aktief bent, dan word je geld door hun ge int. Na weer kontakt gehad te hebben werd mijn balance weer geopend en stond er 74,84 Eu. Er werd verteld dat zij maandelijkse kosten (fee) van je innen vandaar de lagere stand. Oké,laat maar dacht ik en wilde met die 74,84 Eu wat werken met Eu/USD maar ook dat lukt niet want het staat geblokkeerd. Ik moet weer inleggen want die/mijn 74,84Eu word terug gegeven als bonus en ook pas wanneer je zoveel x winst heb behaald. Al met al, ’n zooitje!!! Ben op dit moment bezig om dit bedrag gewoon terug gestort te krijgen want ik wil niet meer verder met hun. Dat heb ik ze laten weten waardoor er vandaag al weer 4 x gebeld is (maar neem niet op). Einde verhaal is dus, hoe geloofwaardig zijn jullie als je 24 Option aanbeveelt als zijnde “goed en betrouwbaar”?? En ’n algemene vraag, wie is High Low? en wie heeft daar ervaring mee?

  1. Hallo

   Ten eerste bedankt voor het feit dat u uw informatie deelt met ons en onze bezoekers/leden. Over 24 option zijn de meningen idd verschilt op dit moment en wij gaan over hun binnenkort een beslissing maken. Wij zijn continue bezig om zelfs onze huidige brokers te bekijken en feedback van leden zoals u helpt ons hierbij. De reden waarom wij High Low hebben vermeld is omdat deze broker een ASIC (Australische) vergunning heeft. ASIC is heel erg streng en het is heel lastig om een ASIC vergunning te bemachtigen. Dat maakt deze broker bij uitstek al veel beter dan de meeste Europese brokers.

   Fijn dat u Tradocial gaat uit proberen, u kan daar gratis oefenen en leren van anderen. De bedoeling van de site is om een echte social trading website te worden waar men van elkaar kan leren. Ook zoals u kan lezen op de site wordt er binnenkort Forex aan toegevoegd en op langere termijn aandelen zodat het niet alleen maar binaire opties zijn waar mensen mee kunnen handelen.

 40. Jerry, bedankt voor je toelichting en excuses voor mijn late antwoord. Hierbij nog een aanbieder die mij al weken lang 2x daags ’n mail stuurt en best wel geloofwaardig overkomt in hun verhaal. Het gaat om Market Trader Institute Inc.
  ‘N institute dus die jou alles leert over Binaire handelen maar waarvan ik bang ben dat het uiteindelijk er weer om gaat om met hun in zee te gaan. Kennen jullie deze club??

 41. Hallo,
  Vrij weinig kan ik teruglezen op heel internet over option888. Wat weten jullie hiervan en wat zijn jullie ervaringen? Ik heb een som geld verloren, eerst verdiend, daarna kon ik het geld niet terughalen, blek het later te zijn verloren. Vervolgens word ik gebeld door een andere broker die het account overgenomen heeft en aangeeft dat mijn vorige broker ontslagen is en greedy werd. nu komt hij aan met een recoveryplan. Ik geloof er allemaal niks van, maar denk dat het vreselijke oplichters zijn die het heel slim spelen. Er is zeker vrij weinig tegen te doen?

  1. Hallo

   Dit soort verhalen komen ons nogal bekend voor.
   Het klinkt helaas of ze gaan proberen om u nog meer geld afhandig te maken.
   option888 heeft overigens geen vergunning dat opzicht is al erg nieuws en geeft al aan dat dit waarschijnlijk een erg onbetrouwbare broker is.

  1. Wij handelden zelf vroeger bij Stockpair, tegenwoordig niet meer omdat wij hebben vernomen dat ze gaan stoppen met binaire opties en verder gaan als Forex/CFD broker.

 42. Hi, ik had me voor hollandse methode aangemeld en lees dit nu allemaal… ik heb geen enkel telefoontje opgenomen en heb ze allemaal geblockt… ik heb me uitgeschreven voor de mail! Maar wat kan ik nu nog meer doen? Ben ik daar nu geheel uitgeschreven of niet? Kunnen ze nu bij al mijn gegevens of? Kan ik nu gwn inloggen bij mijn bank of niet? Ik maak me zorgen

  1. Hallo,

   Erg goed dat u geen enkel telefoontje heeft beantwoord. Er is verder weinig dat u kan doen. Zolang u ze geen toegang tot uw bank heeft gegeven hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.

   Ik weet niet of u geheel bent uitgeschreven, dit soort websites en brokers houden zich niet aan de regels zo de kans bestaat dat ze u via email blijven lastig vallen of dat ze uw email address aan een ander bedrijf verkopen/doorgeven.

 43. 2016 2017 opgelicht door ubinary.com

  Mijn account is naar een jaar plots geplunderd van 4799 $ naar 6$ . Dit door een veelvoudig aantal trades ,waarvoor ik geen toestemming heb gegeven..

  Alle transacties heb ik gekopieerde. De site is nog steeds berijkdbaar.
  Niemand is telefonische berijkdbaar.

  Kan iemand mij helpen of meer info geven .?

  1. Excuses voor he late antwoord, onze gehele redactie was met vakantie. We zijn niet bekend met itrader maar zullen hier de komende dagen naar kijken.

 44. Wat is er met “binaireoptiesnederland” aan de hand als ik zie dat de laatste vraag gesteld is op 6 September j.l en die zelfs niet beantwoord is? Zijn jullie gestopt?
  En wat is de reden dat ook “binaryoptionsdemo” en “tradocial” gestopt zijn terwijl volgens jullie dit van die goede site’s (om te leren) zijn/waren? Vreemd allemaal!!

  1. Hallo

   Onze website bestaat gewoon nog alleen ivm met vakantie zijn er geen vragen beantwoord. Tradocial en binary options demo stoppen er idd mee, Tradocial is er al mee gestopt en voor binary options demo is het de laatste maand. Niets vreemd aan er is alleen besloten om er mee te stoppen omdat het erg veel werk en veel geld kost om een gratis platform te ontwikkelen en in de lucht te houden. En daar hebben de eigenaren geen zin in/tijd meer voor dus hebben ze besloten om er meet te stoppen.

  2. overigens wordt onze website overspoeld met spam comments zo het is mogelijk dat wij een echte vraag/comment pas laat zien.We praten over bonderden nep comments per dag en het is gewoon een rot klus om deze te filteren om de echte reacties toe te laten.

 45. Oké, duidelijk!! Nog één opmerking dan, U schrijft “gratis platform” maar het was toch zo dat dit alleen de eerste maand zo is maar daarna het lidmaatschap 100,Eu p/maand kost! Niks mis mee hoor,begrijpelijk zoals U al stelde in Uw schrijven maar gratis is het dus niet!!

  1. Nee hoor zowel Tradocial als de demo was gratis voor altijd, er was in het begin een periode dat Tradocial om een bijdrage vroeg maar dit werdt vrij snel veranderd

 46. helaas is het mij ook over gekomen ik heb totaal een bedrag van 800 euro gestort door dat iemand mij dat had gezegd maar nu wil ik het geld weer terug vorderen wand ze vragen mij de oren van het hoofd verscheidene keren uit engeland dan uit griekenland dus als je geld overmaakt naar hun toe dan is dat omiddelijk klaar maar als ik mijn 8oo euro weer terug wil hebben dan moeten ze ineens alle papieren hebben van de bank en je rijbewijs dus ik wil graag het geld weer terug ik hoop dat u mij kan helpen het is bij itrader. com jacob

 47. Jullie kunnen group-investment.com opnemen in het rijtje fraudeurs. Ene Philippe Devos heeft me overgehaald geld te storten en te begeleiden bij binaire optie trades. Dit leek goed te gaan tot het moment dat je winst wil afromen. Zij zijn niet gereguleerd dus ik had het kunnen weten.
  Zijn er nog andere sites of forums waar ik dit kan melden?

 48. Ik probeer mijn gestort geld van itrader terug te halen, maar lukt niet, wordt plat gebeld door hun, en willen meekijken in mijn bankaccout.Geweigerd en ze haakten toen gelijk af.Is itrader betrouwbaar??

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland