Binaire Opties Websites die samenwerken met oplichters

Helaas is het een feit dat veel websites over binaire opties samenwerken met oplichters. Dit is overal in de wereld en ik elke taal het geval maar de laatste tijd wordt het in Nederland wel erg extreem.

Niet alleen komen wij steeds meer gevallen van binaire opties oplichting tegen waardoor wij genoodzaakt waren om onze oplichting directory te lanceren maar steeds meer websites in Nederland vermelden producten waarmee mensen worden opgelicht.

Als deze websites dit soort producten en sites op een negatieve manier zouden vermelden en schrijven dat het om binaire opties oplichting gaat dan zou er niets aan de hand zijn maar helaas is niets minder waar.

Er zijn tal van binaire opties websites in Nederland die producten in onze directory (en andere producten die je oplichten) vermelden en dit doen op een positieve manier.

Kennelijk vinden de eigenaren van deze websites het niet belangrijk dat mensen ten prooi vallen aan oplichting zolang ze maar geld aan de oplichting verdienen.

Persoonlijk vinden wij dit een vorm van medeplichtigheid en dus gaan wij voortaan ook de eigaren van dit soort websites die aan oplichting geld verdienen vermelden op binaireoptiesnederland.nl.

Ook raden wij aan iedereen die slachtoffer is geworden van binaire opties oplichting om contact met ons op te nemen en aangifte te doen niet alleen tegen de persoon die je heeft opgelicht maar ook tegen de website/persoon die je misleidende informatie heeft verschaft en hier een financieel voordeel uit heeft behaald.

 

 

2 Responses to “Binaire Opties Websites die samenwerken met oplichters”

  1. Ik ben in zee gegaan met Yesoption. Dit was en dure fout. Ik vind deze naam eigenlijk nergens terug van mensen die er ervaringen mee hebben.

    Ik heb nog een behoorlijk saldo bij hun staan maar ze betalen niet uit!

    Wat kun je daar tegen doen?

    1. Helaas valt hier weinig tegen te doen aangezien deze broker geen vergunning heeft en er dus geen instantie is waar u uw beklag bij kan doen of die garant staat voor uw geld.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland