binary-option-robot.com

De website binary-option-robot.com is eigendom van ene Rami Nasri. Deze persoon probeert niet alleen mensen op te lichten met zijn robot voor binaire opties maar heeft persoonlijk een eigenaar van een website die iets negatief schreef over binary-options-robot.com fysiek bedreigt.

De website werkt samen met Banc De Binary een broker die hoewel ze een licentie hebben een erg slechte reputatie heeft. Voorheen had banc de binary geen licentie en was er een rechtszaak aangespannen tegen ze door de Amerikaanse autoriteiten.

Ook moeten wij vermelden dat de eigenaar van Banc de Binary in het verleden onze engelstalige website volledig heeft gekopieerd en gebruikt voor zijn eigen doeleinden. Niet de meest betrouwbare persoon dus.

Door alle negatieve recensies/ervaringen en het bovenstaand feit is Banc de Binary dus niet een broker die wij aanbevelen ,sterker nog wij raden iedereen aan om deze broker te vermijden.

Het feit dat deze broker samenwerkt met de eigenaar van binary-option-robot.com en verdient aan de oplichting zegt ons ook al genoeg.

Ga in ieder geval niet in zee met binary-option-robot.com, de website probeert je te overtuigen dat je met hun systeem 88% van de tijd wint maar de het daadwerkelijk percentage ligt meer rond de 50%. Dit zal er voor zorgen dat je altijd geld zal verliezen en dit is waarom de broker samenwerkt met binary-option-robot.com

 

 

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland