binaryoptionrobot.com

Binaryoptionrobot.com net zoals de website met de vergelijkbare domeinnaam binary-options-robot.com probeert mensen op te lichten door ze wijs te maken dat je met hun automatisch systeem voor binaire opties geld kan verdienen.

Niets is natuurlijk minder waar en ga je in zee met dit soort websites dan zal je binnen de kortste keren je geld verliezen.

Binaryoptionrobot.com werkt net zoals vele andere vergelijkbare websites. Je ontvangt een email, klikt op een link of advertentie die je probeert wijs te maken dat geld verdienen met hun methode makkelijk is voor iedereen.

Vervolgens eindig je op een website die er vaak erg professioneel uit ziet met mooie grafieken, informatie en vaak ook een aantal testimonials die natuurlijk nep zijn maar echt lijken.

Nadat je een email adres hebt ingevuld krijg je toegang tot een andere pagina waar meer informatie op staat en waar je dan via de website wordt aangemoedigd om een rekening bij een aanbevolen binaire opties broker te openen.

Zodra je dit hebt gedaan via een speciale link krijg je toegang tot het systeem en kan je beginnen met handelen. Vervolgens verlies je al je geld.

Wat is hier gebeurd?

Zodra jij een rekening hebt geopend bij de binaire opties broker krijgt de eigenaar van de site/product (in dit geval de eigenaar van binaryoptionrobot.com) geld van de broker omdat ze jou hebben aangebracht als klant.

Dit is een eenmalig bedrag. Wanneer jij daarna je geld verliest verdient de broker dit geld terug en meer. Brokers verdienen wanneer jij als klant verliest

De eigenaar van de website is blij, de broker is blij en jij als klant bent de dupe.

Ga dus niet in op aanbiedingen van binaryoptionrobot.com of andere oplichters. En let op want binaryoptionrobot.com is erg actief in Nederland. Zelfs hun website is nu beschikbaar in het Nederlands en er zijn al een aantal Nederlanders slachtoffer geworden van binaryoptionrobot.com

 

One Response to “binaryoptionrobot.com”

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland