Eurotrader.co

Eurotrader.co is de laatste paar maanden veel in het nieuws in Nederland. Eurotrader.co beweert met verschillende algoritmes ervoor te kunnen zorgen dat je meer dan 80% van de tijd wint met handelen.

Waar hebben we dit eerder gehoord? Juist met allerlei andere methodes en systemen voor binaire opties waarmee veel mensen zijn opgelicht.

Eurotrader.co beweert dat het bij hun anders is and ook als je in google zoekt naar eurotrader.co dan zal je bijna alleen maar positieve recensies aantreffen. Niet geheel toevallig staan deze positieve recensies op binaire opties websites waar wij het al eerder over gehad hebben.

Dit zijn de sites met eigenaren die het niets kan schelen of je wordt opgelicht zolang ze maar geld verdienen. En natuurlijk verdienen ze allemaal ook aan eurotrader.co aangezien dit bedrijf graag mensen betaald om klanten aan te brengen. (ze hebben hun eigen affiliate programma).

Bezoek je de eurotrader.co website dan krijg je te maken met een website die er goed uitziet net zoals vele andere sites die mensen hebben opgelicht.

Op de website krijg je te maken met een filmpje dat je probeert te overtuigen waarom het een goed idee is om in zee te gaan met eurotrader.

De film begint door te proberen handig in te spelen op het sentiment van veel Nederlanders die niet blij zijn met geld naar Griekenland en meer van dat soort feiten.

Daarna krijg je te horen dat ze een algoritme hebben gemaakt dat ervoor zorgt dat je 8 of meer van de 10 trades bij een binaire opties broker zal winnen.

En dan lokken ze je nog meer door te zeggen dat je geheel gratis de software voor 3 maanden kan gebruiken. Hierna mag je beslissen of je voor meer dan 400 euro de volledige licentie wilt kopen.

Als laatste gebruiken ze het goede doelen verhaal om een positieve indruk te geven.

Gaat het in het geval van EuroTrader.co om oplichting met binaire opties ?

Laten we kijken naar de feiten zoals die bekend zijn voordat we tot een conclusie overgaan.

 • Eurotrader.co is een nieuwe website die een systeem aanbiedt voor binaire opties. Ze maken je wijs dat je met hun systeem 8 van de 10 trades zal winnen. Dit zou betekenen dat iedereen die met eurotrader.co in zee gaat binnen de kortste keren rijk zou zijn.
 • Eurotrader werkt met verschillende binaire opties brokers.  Door gebruik te maken van affiliate links brengt eurotrader klanten aan bij deze brokers waar de eigenaren van eurotrader.co vervolgens betaald voor worden door de broker. (dit kan oplopen to honderden euros per klant).
 • Binaire opties brokers verdienen alleen maar geld wanneer klanten verliezen. Een broker zal dus nooit samenwerken met een bedrijf dat klanten stuurt die alleen maar winnen.  (en eurotrader stelt dat je met hun software 8 of zelfs 9 van de 1o keer zal winnen).
 • De eurotrader.co website eigenaar gegevens zijn geheim, de domeinnaam is geregistreerd via een Australisch bedrijf.
 • In de voorwaarden van eurotrader staat  dat alle klachten via de rechtbank in de Seychellen zullen lopen.
 • In de disclaimer van eurotrader.co staat “Wij geven geen enkele garantie dat de conclusies die wij trekken en de signalen/adviezen die wij geven op basis van onze bevindingen, tot winst of verlies zullen leiden. De genoemde getallen dienen slechts ter indicatie van wat wij denken dat mogelijk is om te bereiken met EuroTrader.co.”
 • De eurotrader.co live trades pagina werkt met  random getallen en laat alleen maar winnende trades zien. In de broncode van de pagina kan je zien dat de code hiervoor zorgt. Deel van de code hieronder zorgt voor random trades die of USD/CHF , GBP/USD, EUR/USD, USD/EUR, CHF/EUR, USD/CAD, EUR/JPY of NZD/USD laten zien. USD/EUR bestaat niet bij een binaire opties broker, het is alleen EUR/USD. Op de live signals pagina staan ook trades die gemaakt worden wanneer deze niet eens kunnen worden geplaatst omdat bijvoorbeeld de markt dicht is.

eurotrader.co

Aan de hand van deze feiten raden wij iedereen dus aan om weg te blijven bij eurotrader.co. Dit geld ook voor andere binaire opties robots en vergelijkbare systemen.

Deze worden door oplichters gebruikt die samenwerken (betalen aan) websites om positieve recensies te schrijven zodat ze in het begin overal in de zoekmachine staan met goede recensies voordat mensen slechte recensies gaan schrijven.

Het lijkt er sterk op dat eurotrader.co dit ook aan het doen is, ze lijken op dezelfde manier te werken met dezelfde websites, en ook met een binaire opties broker die verdiende aan optiesadvies, een vergelijkbaar systeem waar wij als eersten in Nederland voor waarschuwden.

Optiesadvies heeft veel mensen veel geld gekost en het zou ons niet verbazen als dezelfde mensen en brokers achter eurotrader.co zaten.

Update 18 April, 2016

Eurotrader.co verwijst nu door naar euro-trader.nl . Pas dus op voor euro-trader.nl. 

De bovenstaande link verwijst door naar onze pagina over euro-trader.nl.

58 Responses to “Eurotrader.co”

 1. Gelukkig kijk ik verder dan de eerste pagina op Google. Goed te zien dat t web niet alleen maar is gevuld met anonieme laffe oplichters. Ik ben echt geen internetbeginner maar alle verschillende sites met ‘menselijke’ fantasie reacties deden mij bijna doen geloven in het onmogelijke. Dank. Ik ben weer terug op aarde.

  1. Ik ben er een keer ingetrapt, het waas een man met een stok. Ik weet zeker dat sommige bezoekers hem wel kennen.
   Verder ben ik wel gaan zoeken en kwam toen op een voor mij betrouwbare site uit. Ik ben me er in gaan verdiepen en nu ben ik een maand 10 bezig.
   Ik heb al wat opties gedaan en mijn score is nu 5 van de 27 fout in 2 uur oftewel 4995 euro winst bij een inzet van 500. Ik ben me nog verder aan het verdiepen erin en ga binnenkort echt van start. Dit is geen lulkoek maar kan je ook vertellen dat ik deze info niet ga delen. Mijn boodschap is dat binaire opties wel werken als je de goeie hebt. Ook zijn dit geen robot programma’s, het komt op jezelf neer. Dit soort robots zijn inderdaad gewoon kul, nooit aanmelden want voor je het weet heb je een dikke vette virus te pakken. Op zich kan je dus een leuk bedrag aan verdienen maar laat je nooit verleiden door robot aanbieders.
   Succes

  2. hallo bart met jeffrey ik zou graag wat meer informatie over die ene euro trader willen hebben is dat een scam? of een betrouwbare site? laat mij alstublieft weten ik wil niet dat er slachtoffer(meer vallen

   gr jeffrey

 2. Ik heb gebruik gemaakt vd gratis signalen v Eurotrade. Ik heb hiervoor 200 euro naar een broker moeten overmaken voordat ik de signalen kon ontvangen. MAar die zijn inderdaad niet winstgevend, ik heb nog maar een paar euro op mijn account. En ze doen er niks aan toen ik hun hiermee confronteerde. Ze zeggen dat door de drukte ze er later naar gaan kijken maar dat is alweer een week geleden.

  1. Het spijt ons te vernemen dat je geld hebt verloren door eurotrader.co, wel willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om te reageren op onze website zodat andere mensen dit ook kunnen lezen en hopelijk niet in zee gaan met eurotrader.co.

   Helaas is dit precies hoe dit soort websites/producten (en de brokers die met de sites samenwerken) hun geld verdienen.

   Eurotrader.co ontvangt geld van de broker zodra je geld stort, de website waar eurotrader.co op vermeld stond krijgt geld van eurotrader.co en de broker verdient geld doordat je de 200 euro (of meer) hebt verloren.

 3. Ik had mijn bevindingen ook geplaatst op top10binaireopties , maar zie ik trouwens alleen positieve reacties. Als ik op die website iets negatiefs over Eurotrader plaats dan wordt dat niet gepubliceerd. Eurotrader zit daar dus ook achter.

 4. Ben ik even blij dat ik dit eerst heb gelezen. bedankt dat jullie dit hebben gepost. Ik had al zo mijn twijfels vandaar dat ik eerst nog verder heb gezocht dan de eerst link.

 5. Ook wij hebben geld verloren met de adviezen van Eurotrader, de eerste inleg van €150, die vereist was….
  Ook ik kwam alleen positieve reacties tegen, blij dat ik dit nu vind!

 6. Wat een klotelijers….. Politie zou al deze clowns eens moeten pakken en nooit meer vrij laten joh…Heb zelf niets gestort gelukkig maar wie is die klote marijn dan..??

  1. Ik denk een foto ergens van internet geplukt van een vakantieganger en het verhaal van Marijn erbij verzonnen.

  2. Marijn ken ik vaag. Ik zag hem, en daarom bekeek ik het filmpje.
   Ik wwet niet wanneer het filmpje gemaakt is.
   Maar ik heb Marijn enkele weken geleden nog op Curacao gezien, waar hij al een tijd woont…. (in een studentenhuis…)

 7. Ene ‘Mark’ van Eurotrade beantwoordde mijn eerste emails over de verliesgevende trades . Achteraf gezien deed hij dat om mij aan het lijntje te houden. Zoals ‘heeft u alles wel goed ingesteld’ , daarna ‘ik zal er deze week ernaar kijken’ en later ‘ik stuur uw vraag door naar de technisce afdeling want wij hebben het druk met nieuwe aanmeldingen’.
  Toen vroeg ik hun om het telefoonnummer maar die is mij nog steeds niet gegeven…

  1. Prosupertrader is een kopie met een paar cosmetische veranderingen van een andere vergelijkbaar systeem dat er voor zorgt dat mensen geld verliezen. Ons advies – vermijd Prosupertrader

 8. Op binaireoptiehandelaar.nl/eurotrader-ervaringen/ plaaten ze aleen positieve berichten over eurotrader. Op die website is ook een link/ plaatje opgegenomen van Eurotrader zodat je je kunt aanmelden.
  Schandalig allemaal !

 9. Misschien een lompe vraag of opmerking, maar als hun signalen niet winstgevend zijn, kan je dan niet juist een tegenovergestelde trade op hun advies plaatsen? Blij dat ik eerst wat meer info heb gezocht.

 10. Hallo.over die 3mnd proefperiode… na die tijd wat gebeurt er dan? Ben je er dan vanaf van die gratis robot trade flauwekul of zit je aan een 499 euro overeenkomst vast die ze automTisch afschrijven wellicht?

 11. Inderdaad, oplichting. Wij zijn er ook in getrapt, helaas was er toen nog niets negatiefs over Eurotrader te vinden. Contact opnemen met ze lukt helemaal niet en inderdaad, op binaireopties kun je geen negatieve reactie achterlaten.
  Ik ben blij dat er eindelijk gezegd kan worden hoe ze werkelijk opereren, het zijn oplichters.

  1. dag mevr inge ik ben jeffrey die geinteresserd was in euro trader klopt het het oplichters zijn? ik wil niet dat er nog meer slachtoffer vallen. kunt u het mij vertellen?

   gr jeffrey driessen

 12. Het is niet direct oplichting wat hier soms wordt gesuggereerd. Je bent zelf vrij het te proberen want je zit nergens aan vast. Maar inderdaad wel te mooi om waar te zijn. Winstgevend plaatje van Eurotrader is misleidend. Zelf toch eens geprobeerd. De kosten bij Optie24 van 50 euro is minimaal om eurotrader aan te melden. Ik krijg alleen 30 en 60 minuten adviezen te zien. (Helaas geen 5 of 10 minuten, zoals ik ergens had gelezen) In proefaccount van de broker optie24 aantal maanden geprobeerd op verschillende dagen/tijdstippen: meer verlies dan winst. Mijn conclusie is dus dat de adviezen van Eurotrader niet kloppen. Wie heeft wel een positieve reactie over Eurotrader?

  1. Zoals u zelf al aangeeft is het plaatje dat eurotrader schetst over de winst “misleidend”

   Een website/product zoals Eurotrader.co in de markt zetten terwijl je weet dat mensen er geld mee zullen verliezen lijkt ons toch wel oplichting.

   Vooral omdat dit soort websites je wijs proberen te maken dat je geld zal verdienen met ze.

   Dat is volgens onze mening doelbewust de boel proberen op te lichten.

  1. Optie 24 is betrouwbaar, maar dat betekent nog niet dat je er geld aan over kunt houden. In de meest ideale situatie, wanneer er bijvoorbeeld sterke trend ontstaat en je graag long wilt gaan, krijg je vaak de melding “wegens marktomstandigheden kunt u niet inzetten”. Vergeet niet dat jouw winst het verlies voor de Binaire Optiehandelaar is. Succesvol langdurig handelen in Binaire Opties is bijna onmogelijk.

 13. If it’s too good to be true, then it probably is.

  (Be suspicious of people or situations that offer a large benefit for very little in return. This is similar to, “You can’t get something for nothing.”)

 14. Geloof me, ik heb 2 jaar ervaring in het handelen met o.a. Binaire Opties en je kunt er niet rijk van worden. Het is onmogelijk om er structureel geld mee te verdienen. Dit alles heeft te maken met de exacte tijden waarop de optie gesloten wordt. Als je graag wilt handelen kies dan voor bijvoorbeeld cfd’s. Deze kun je tenminste sluiten wanneer je ziet dat het niet de goede kant op gaat. Maar ga eerst maar eens 3 maanden op een demo site oefenen om het onde de knie te krijgen.

  1. Wij zijn het niet helemaal eens met uw stelling dat het onmogelijk is om structureel geld te verdienen met binaire opties.

   Zelf handelen wij als sinds 2008 met binaire opties en hebben wij dus ook redelijk wat ervaring opgedaan.

   Korte termijn binaire opties zijn erg gevaarlijk en het is bijna onmogelijk om de richting van de markt te voorspellen op hele korte termijn.

   Maar binaire opties met langere vervaltijden bieden wel degelijk mogelijkheden voor structurele winst.

   Vooral wanneer u dit handelsinstrument goed benut en de juiste tijden kiest om te handelen Bij een broker zoals stockpair loopt de vervaltijd vanaf het moment dat u de optie koopt.

   Ook is het wel mogelijk om een trade eerder af te sluiten bij deze (en enkele andere brokers).

   Contracts for Difference (CFD’s) zijn heel erg risicovol, werken met hefbomen en zijn daardoor dus verboden in een aantal landen.

   Wel zijn wij het eens met u dat je met binaire opties niet rijk zal worden maar dit geld voor elke manier van beleggen en “rijk” betekent voor iedereen wat anders.

  2. Dan zijnee het samen eens. Ik bedoelde met name de zeer korte termijn Binaire Opties. Langer termijn liggen je kansen beter. Uiteraard moet je nog wel steeds weten waarmee je bezig bent.

  3. Uiteraard, daarom raden wij ook iedereen aan om eerst naar binaryoptionsdemo.com te gaan waar je geheel gratis (en voor zolang als je wilt) kan oefenen.

   Ook kan je daar zien wat andere handelaren doen in real-time en dit is natuurlijk een goede manier om te leren.

  4. Kansberekening is niet voor alle lezers van dit forum weggelegd, maar is toch leuk met EuroTrader binaire opties.
   We doen een rekensommetje.
   Voorbeeld 1.
   Hier gaan we uit van 80% goede voorspellingen van Eurotrader, bij winst keren ze 70% uit, bij verlies ben je 100% kwijt.
   Winst = 80% x 70% = 56%
   Verlies = 20% x 100% = 20%
   Spoorloos verdwenen = 24% (Dit is verdampt?!) Van iedere ingelegde euro mag je dus 0.56 euro zelf houden, de rest = 0.44 euro ben je kwijt!
   Voorbeeld 2.
   Dit voorbeeld is realistischer. Omdat de koersen zeer snel omhoog en omlaag zwabberen en we met een vastgestelde tijd (bijvoorbeeld 30 minuten) handelen stellen we de winstkans op 50%, verlieskans is dus ook 50%. (Kop-of-Munt principe). Bij winst keert EuroTrader 70% uit, bij verlies ben je 100% kwijt.
   Winst = 50% x 70% = 35%
   Verlies = 50% x 100% = 50%
   Spoorloos verdwenen = 15% (Dit is verdampt?!) Van iedere ingelegde euro mag je dus 0.35 euro zelf houden, de rest = 0.65 euro ben je kwijt!
   Je moet dus wel erg goedgelovig zijn als je denkt met binaire opties geld te kunnen verdienen. Eén goed advies aan alle lezers: Blijf weg bij Binaire Opties. Je gaat je geld verliezen!

  5. Los van het feit dat eurotrader geen binaire opties broker is werkt het toch niet helemaal op de manier zoals je hierboven schrijft en ook de berekeningen kloppen niet.

   Er is nooit geld dat spoorloos verdwenen raakt. Een broker betaald een percentage uit wanneer je wint. dit kan oplopen tot 85% of meer.

   Verlies je bij een broker dan ben je idd meestal het bedrag van je inleg kwijt of een groot deel daarvan. (sommige brokers geven tot en met 15% terug bij een verliezende trade)

   Als een broker 71% uitbetaald voor elke winnende trade van $100 en $15 wanneer je verliest dan moet je 54.5% van de tijd winnen om gelijk spel te spelen.

   Om geld te verdienen met binaire opties moet je dus afhankelijk van de precieze percentages 51-55% of meer van de tijd winnen om op termijn geld te verdienen. Dit is geen onhaalbaar percentage en wij kennen veel handelaren die dit halen (ook op de lange termijn)

   Het feit dat je bij sommige binaire opties brokers ook vroegtijdig trades kan afsluiten en dit dus zorgt oor minder winst (of minder verlies) maakt het mogelijk om met een lager slagingspercentage ook geld te verdienen.

   Maar nogmaals eurotrader is geen broker, hun willen gewoon dat mensen via hun klant worden bij een broker en daar krijgen ze voor betaald. Dit is hun methode om geld te verdienen. Het feit dat hun signalen niet deugen is een ander verhaal.

   Het is zeker wel mogelijk om geld te verdienen met binaire opties (net zoals met vele andere beleggingsinstrumenten), het veriest alleen veel oefenen en de juiste strategie.

 15. Wat een oplichters, was er bijna ingetrapt. Het aller ergste vind ik Marijn die zich voordoet als succes verhaal. Wat een kl**tzak, ze zullen hem vast wel een aanbieding hebben gedaan om dat broodje aap verhaal te vertellen.

 16. Hallo, even een advies van een inmidels professionele trader, begin nooit maar dan ook nooit zomaar met traden in binaire opties met een echt account, maar begin ten alle tijde met een demo account …… voordat je uberhaupt begint met traden, en ga in tussentijd in de leer bij een professionele trader ….. even een paar dingen hierover, je moet emotieloos kunnen traden, en je moet voordat je een trade plaatst een marktanalyse uitvoeren …. er is nattuurlijk nog veel meer over te vertellen, maar software of binary robot’s werken in elk geval NOOIT !!!! dus niet/nooit aan beginnen, ondanks all mooie verhalen die je daaravn op het internet leest ……

  1. Inderdaad en daarom raden wij altijd aan om binaryoptionsdemo.com te bezoeken, daar kan je gratis handelen en leren van andere handelaren.

 17. Het is heel simpel. Je zult het zelf moeten doen en zelf moeten kiezen. Alleen je eigen objectieve analyse is betrouwbaar. En geloof me, ook met veel kennis en een goede analyse kun je nog steeds geld verliezen, we hebben immers geen glazen bol. Iemand die iets anders beweerd is een fantast. Je kunt je risico wel prima beperken.
  Kies een goede broker, die goed bekend staat en met de werkelijke koersen werkt. Dan heb je in ieder geval iets om te checken. Ook fijn als ze bij een AFM achtig orgaan zijn uitgesloten. Let op, ook dat is geen garantie voor sjoemel software.

  Ik weet uit ervaring dat er echt wel geld mee te verdienen is, maar valkuilen zijn er genoeg (en de meeste graaf je zelf). Veel geld verdienen op deze manier is weinige gegeven en kost veel tijd.

  Voor een ieder die er iets aan heeft,

  groet,

  Remo

 18. hier staat alles negatief bij de andere site staat alles positief welke is het nu waar. word beetje paranoide .
  bovendien admin maakt ook heletijd reclame van een andere site wat ook uiteindelijk ook met echt geld kunt meedoen

 19. Goede morgen,
  Ik wijs er op dat daar is eurotrader-co en gewoon eurotrader. Deze laatste werkt samen met Optie24 en bied een aardig software pakket aan, met redelijek winst-resultaten. Bovenstaande reacties slaan allemaal op eurotrader-co. Kennelijk ontgaat het de meeste schrijvers dat er 2 zijn !!
  HE

  1. Goedemorgen,
   Eurotrader.(com) is een binaire opties broker. Eurotrader-co is inderdaad waar deze pagina over gaat. Ik weet niet welke tweede eurotrader U het over heeft tenzij u euro-trader-nl bedoelt waar een kopie van de website van eurotrader-co te vinden is.

 20. Helaas….. ik ben er ook in getuind. Heb te laat beseft dat er een mega scam achter zit, mede door een aantal bekende namen uit de mediawereld in/onder dat demofilmpje. (Het filmpje met de uitleg zodra je je met een email adres aangemeld hebt.) Het Parool, Linda en nog zo wat met hun juist en officiële logo’s. Daardoor o.m. werd er zand in de ogen gestrooid.

  Eurotrader adviezen zijn in 1 of 2 van de 10 juist en succesvol!!!!! Zelfs de 95% adviezen kloppen aan het eind voor geen meter! Ik heb op dit moment geen idee of deze oplichters op één of andere wijze strafrechtelijk te vervolgen zijn voor misleiding, oplichting of iets dergelijks.

  Mocht ik iets tegen komen wat nuttig kan zijn dan meld ik dat wel weer.

 21. En tot slot nog één gedachte, Option24 bijvoorbeeld meld op haar site dat zij bij de AFM aangemeld zijn. Nu zou het nog kunnen dat Option24 wel een bonafide maatschappij is die alleen maar “klanten aanneemt” van het doorgeefluik Eurotrader. Echter het kan ook zijn dat zij dermate samenwerken dat er één company ergens ter wereld achter zit. Heeft iemand al bedacht (of uitgezocht) of deze hele scam (het één tweetje tussen onbetrouwbare “adviseur” en broker) fraudemelding waardig is bij de AFM? Want hoe meer ik lees, hoe meer de gedachte bij mij opkomt dat het wel eens kan zijn dat Option24 achter Eurotrade zit, alleen met een dekmantel. Want bij het filmpje van Eurotrade staat op de site vermeld bijvoorbeeld dat je alleen maar bij Option24 aan kan melden, ondanks dat zij iets anders zeggen in het filmpje.

  1. Er zijn ons wel gevallen bekent van binaire opties brokers die met ‘systemen’ nauw samenwerken. In sommige gevallen leek het er inderdaad heel erg op dat een bepaalde broker eigenaar (of mede eigenaar) van een systeem was, maar dit konden wij niet 100% bewijzen.

   Of dit met optie24 het geval is weten we niet. Wel is het zo dat deze broker natuurlijk weet waar hun klanten vandaan komen. Ze betalen de mensen achter eurotrader voor aangebrachte klanten, terwijl ze behoren te weten dat klanten de dupe worden van eurotrader.

 22. Ik dank u alles super. Was er bijna zelf ook ingetrapt. Is het overgens wel zo dat optie24 buiten eurotrader(als ze hier wel wat mee temaken hebben) om verder wel een legit broker is? Kwa uitbealingen en hun koerzen? En zijn er og mensen die eventueel ervaringen willen uitwisselen? Zou graag meer leren over het handelen in binaire opties. Mvg Brian

 23. Ik ben er ook in getuind. Eurotrade.co en optie24.
  Om dat ik in het buitenland woon dacht dat het fout ging om het tijd verschil of slechte internet aansluiting.
  Torn ik wat met ze wilde testen was dat niet mogelijk. Sat rook naar misleiding en bedrog.
  Voor mij gelukkig was de aanmelding bij Optie 24 niet mogelijk omdat in het buitenland woon. Kreeg mijn storting voor 100% terug. Wel vreemd is bij hun dat als de beurzen zijn gesloten alles door gaat voor handel van valuta.Het oefen account is wel fijn om wat te testen maar of dat reëel is weet ik niet

 24. Ik heb door deze scam ook een account geopent bij Optie24. De eerste week ging het wel aardig, de tweede week bleek het resultaat al een stuk minder. Het heeft me uiteindelijk niets gekocht. 60% van mijn 48 trades waren winstgevend en het heeft mij ongeveer 21 euro opgeleverd, maar het werd me wel duidelijk dat informatie van euro-trader.nl niet betrouwbaar was. Ik heb mijn account bij Optie24 hierdoor ook opgezegt en ga een broker proberen die aanbevolen wordt door binaireoptiesnederland.nl.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland