Freek Groeneveld

Freek Groeneveld is een naam die veel van onze bezoekers via Facebook voor het eerst zijn tegengekomen.

Op de site van Freek Groeneveld vermeld hij  “Hoe Ik Rijk Werd Met Deze Methode En Nu €65.000 Per Maand Verdien…”

Als je verder leest dan legt “Freek” je uit hoe hij dit gigantische bedrag verdient met de handel in binaire opties. En ook vermeld hij dat hij binnen een aantal maanden een miljoen in een maand verdiende.

“Het werkte zó goed dat ik exponentieel rijk begon te worden. Ik begon met €250 waar ik €3000 mee verdiende. Daar verdiende ik weer €27.000 mee. Toen ik in mijn tweede maand was, verdiende ik er ruim €243.000 mee! De vierde maand kwam mijn allereerste MILJOEN, en dat moment vergeet je nooit.”

Verder zal je nog een aantal foto’s van “Freek” op vakantie in mooie locaties en “Freek” met mooie autos aantreffen die natuurlijk allemaal zijn bedoeld om de bezoeker de indruk te geven dat deze persoon echt rijk geworden is met de handel in binaire opties.

Iedereen die bekent is met binaire opties Nederland en de verschillende vormen van binaire opties oplichting die wij ontdekken en vermelden op onze website zal het niet verbazen dat “Freek” je zover probeert te krijgen dat je een account opent bij een broker.

In dit geval is de broker Banc de Binary, een broker met een heel erg slechte reputatie die er ook bekent om staat om met oplichters samen te werken.

Banc de Binary betaald “Freek” heel veel geld voor elke klant die Freek Groeneveld aanbrengt en dit is hoe alle vergelijkbare systemen/signalen/oplichters te werk gaan.

Het “Systeem” wat Freek aanbeveelt zal er alleen maar voor zorgen dat je geld verliest en dit is waarom de broker het niet erg vind om Freek Groeneveld te betalen, ze weten immers dat klanten zullen verliezen en Banc de Binary verdient alleen wanneer mensen die Freek aanbrengt geld verliezen.

De ‘tijdelijke’ aanbieding van een bonus bij je eerste storting is natuurlijk ook een lokkertje, brokers zoals Banc de Binary geven altijd een bonus, vaak met strenge voorwaarden waar je vervolgens als klant aan vast zit en die het moeilijker maakt om geld uitbetaald te krijgen (mocht het je lukken om winst te maken).

De website van Freek bestaat overigens pas een paar maanden.

Domain Name: FREEKGROENEVELD.COM
Registrar: LAUNCHPAD.COM, INC.
Sponsoring Registrar IANA ID: 955
Whois Server: whois.launchpad.com
Referral URL: http://www.launchpad.com
Name Server: NS6353.HOSTGATOR.COM
Name Server: NS6354.HOSTGATOR.COM
Status: clientTransferProhibited https://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
Updated Date: 07-nov-2015
Creation Date: 07-nov-2015
Expiration Date: 07-nov-2016

Net zoals bij veel vormen van binaire opties oplichting het geval is, is deze website gekocht voor maar 1 jaar. Dit omdat na deze periode van tijd oplichters van site veranderen omdat er teveel negatieve reacties op het internet verschijnen.

Overigens is het niet langer mogelijk om commentaar te plaatsen op de website freekgroeneveld.com dit ivm met “spam”. De echte reden is waarschijnlijk om te voorkomen dat er negatieve reacties worden geplaatst.

Wij raden aan om niet met “Freek Groeneveld” in zee te gaan en zeker niet het systeem te proberen dat zijn website aanbeveelt. Als je begint te handelen op de manier die er staat omschreven dan ga je op zeker geld verliezen.

 

5 Responses to “Freek Groeneveld”

 1. Om te beginnen mijn complimenten: de recensie over “Freek Groeneveld” is zakelijk en nuchter. Ook ik trapte in de val van ‘Frekie’. Om met mijn levenspartner te spreken: als het te mooi is om waar te zijn, dan is het ook daadwerkelijk te mooi. Gelukkig hadden we met elkaar goede afspraken gemaakt, zodat de een voor de ander mee waakte niet in een negatie ‘trade spiraal’ terecht te komen. Na een aantal boze mails van mijn kant, waar ik overigens alleen maar een ‘auto reply’ op terug kreeg, heb ik mijn conclusies getrokken: daar wilde ik niet verder mee in zee gaan.

  Toch een kanttekening: in jullie binaire opties oplichting gids schrijven jullie onder meer dat achter dit soort websites vaak louche figuren zitten. Zou Banc de Binary daar zo langzamerhand ook niet onder geschaard kunnen worden? Want die kunnen er ook wat van. Als je een trade inzet, vragen ze eerste twee, drie keer of je zeker bent dat je die trade in wilt zetten. Ondertussen loopt de koers door en kan je, als je eenmaal ‘Call’ of ‘Put’ hebt ingegeven niet meer terug, terwijl de koers dus precies de andere kant op gaat, waar je oorspronkelijk op in het had gezet. Weg investering. Na twee trades heb ik vlak af mijn geld teruggehaald en ben ik naar 24 Options overgestapt. Hoe kan het toch zijn dat toezichthouders niets tegen dergelijke praktijken a la ‘Freek Groenveld’ en Banc de Binary doen?

  1. Ten eerste wil ik u bedanken dat u de tijd heeft genomen om te reageren. Dit stellen wij altijd op prijs aangezien reacties voor al onze bezoekers van waarde zijn.

   Wij delen u mening over Banc de Binary en hebben daar zelf ook een aantal slechte ervaringen mee gehad in het verleden, ook met de eigenaar van deze broker hebben wij een negatieve ervaring. Dit is dus waarom wij Banc de Binary niet vermelden.

   Persoonlijk delen wij uw mening dat dit soort brokers ook onder oplichters geschaard kunnen worden. Het probleem licht inderdaad bij de toezicht houders die dit soort praktijken toestaan.

   Zoals wij in een eerder artikel schreven, het feit dat een broker een vergunning heeft betekent niet dat de broker bij definitie betrouwbaar is. Ze mogen doen met de koersen wat ze willen en zelf bepalen wanneer ze een trade laten beginnen/afsluiten.

   Ook mogen ze het moeilijk maken om te winnen en uitbetalingen langer laten duren.

   De toezicht houders stellen hier helaas geen eisen aan. Wij hopen dat dit veranderd in de toekomst maar zien dit nog redelijk somber in.

   Maar dit is dus precies de reden waarom wij maar een klein aantal brokers vermelden.

 2. Alle foto’s die Freek toont zijn geen foto’s van zichzelf. De foto’s zijn allemaal gestolen van de echte succesvolle forextrader Lewis Mocker. Als bewijs, dit is de echte persoon achter de foto’s: youtube.com/user/LewisMocker
  Deze website is zo fake als het maar kan met onrealistiche winstverwachtingen op korte tijd.

 3. @ Hemsy :Nee, je geld zie je nooit meer terug.
  Ik heb het verhaal van Freek meerdere malen gelezen en heb toen besloten om zelf ook maar eens in deze wereld te stappen. Niet bij Freek “zijn” bank maar bij optie 24. Ik begon met €250- en na een week of twee had
  ik €750,- verdiend. Mijn €250,- inleg wilde ik toen terug laten storten naar onze bankrekening. Dit was volgens optie 24 niet mogelijk omdat mijn vrouw niet op de hoogte was van mijn wens om het terug te laten storten. Optie 24 eiste dat ik een schriftelijke goedkeuring plus een kopie van mijn vrouw haar paspoort toe zou sturen. Dit, omdat het geld van een en/of rekening kwam.
  Op mijn vraag waarom geen toestemming van mijn vrouw nodig was met het storten van geld op mijn account zei de medewerker: omdat de computer geen en/of rekening herkend……
  Afijn, na een heleboel gedraaikonterij en of het met Gods gratie zelf ging waren ze mij toch liever kwijt dan rijk en werd besloten om het gehele bedrag, de €750,- naar mijn rekening te storten.
  Het is niet alleen Banc de Penarie met vage praktijken.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland