Reacties op onze binaire opties oplichting gids

Toen wij een aantal maanden geleden besloten om onze binaire opties oplichting gids in het leven te roepen hadden wij niet gedacht dat deze pagina zonder meer de meest bezochte pagina op binaireoptiesnederland.nl zou worden.

Maar dit blijkt dus wel het geval en laat dus zien dat binaire opties oplichting nog steeds een heel erg belangrijk onderwerp is omdat er steeds meer gevallen van binaire opties oplichting bekent raken.

Wij waren de eerste website die waarschuwden voor eurotrader.co, terwijl andere websites alleen maar positief schreven over dit systeem.

De reacties op ons artikel over eurotrader.co laten zien dat we gelijk hadden en helaas blijkt het dus dat een groot aantal mensen geld hebben verloren door eurotrader.co.

Maar ook lijkt het erop dat we hebben kunnen voorkomen dat er een aantal mensen de dupe werden en dit is toch erg goed nieuws.

Wij willen dus bij deze iedereen bedanken die de tijd nam om een reactie achter te laten op onze website waar andere bezoekers veel baat bij hadden.

Wij krijgen inmiddels ook reacties van andere website eigenaren die 1 of meerdere systemen (en vaak slechte binaire opties brokers) vermelden op hun site.  Ze nemen contact met ons op of laten een reactie achter om ons wijs proberen te maken dat een bepaald systeem geen oplichting is.

Dit terwijl ze behoren te weten dat het in deze gevallen ook gaat over systemen die ervoor zorgen dat iemand geld zal verliezen wanneer ze gebruik maken van het systeem.

Dit soort reacties bevestigd alleen maar dat andere website eigenaren het niets of weinig interesseert dat je geld gaat verliezen zolang ze maar geld aan je verdienen.

En dus gaan wij des te meer door met onze strijd tegen binaire opties oplichting, dubieuze binaire opties websites en slechte of malafide binaire opties brokers.

Wij verzoeken al onze bezoekers dus ook om te blijven doorgaan met het plaatsen van reacties en contact op te nemen wanneer je een vraag hebt over welk aspect van binaire opties handelen dan ook.

 

8 Responses to “Reacties op onze binaire opties oplichting gids”

 1. Ik heb slechte ervaringen met OptionRally and Banc de Binary, die beiden op diverse sites worden genoemd als betrouwbare brokers. Hun websites zijn technisch goed op orde voor zover ik dat kan beoordelen. Bij beiden handelde ik samen met “ervaren” brokers, die steeds verloren en steeds om meer geld vroegen met het vooruitzicht op een hogere klassering van mijn account b.v. goud, platinum of VIP. Bij beiden heb ik gebruik gemaakt van bonussen en bij beiden bleek dat de brokers niet in staat waren voor mij te winnen of niet wilden winnen. Het was duidelijke misleiding en ze hebben beiden mijn accounts verspeeld. Voor mij zijn genoemde bedrijven oplichters 1e klas. Onvoorstelbaar dat ze worden aangeprezen op andere vergelijkingssites.

  1. Helaas verbaast ons dit niet aangezien de meeste andere ‘vergelijkingswebsites” of binaire opties sites het niets interesseert of je met een slechte of goede broker in zee gaat zo lang de website eigenaren maar betaald krijgen. Ook is het zo dat er denk ik geen enkele website over binaire opties bestaat die de daadwerkelijke eigenaren van de verschillende brokers kent.

   Bij ons is dit wel (meestal) het geval en dit is bijvoorbeeld 1 van de redenen waarom wij nooit met Banc de Binary in zee zouden gaan. Zoals wij al vaker aangaven is het mogelijk voor onbetrouwbare mensen/oplichters om als broker te werken en zelfs een licentie te verkrijgen.

  1. Binaire Opties brokers verdienen inderdaad alleen als er geld verloren wordt door handelaren. Er zijn een paar uitzondering op deze regel waaronder Nadex in america. Nadex is een exchange en contracten voor binaire opties worden daar verhandeld. Nadex verdient dus of een belegger nu wint of verliest.

   Ook zijn er pogingen om dit soort exchanges/brokers in Europa te beginnen maar tot nu toe met weinig success en zal je dus altijd te maken krijgen met brokers die onder het eerste verdien model werken.

   Of managed accounts zijn toegestaan hangt af van de jurisdictie. In America mag het zeker niet zomaar, ik dacht dat het in Europe ook niet zomaar mag, maar kan dit niet met zekerheid stellen zonder wat huiswerk te doen. (ik ga dit onderzoeken en zal dit later definitief beantwoorden) Het lijkt erop dat bots en vergelijkbare systemen in Europa eindelijk gaan worden gereguleerd, wij zitten te wachten op meer nieuws hierover aangezien dit een erg recente/huidige ontwikkeling is.

   mvg

   Jerry

 2. zijn jullie bekend met fourcorner trading group op facebook. geen broker maar een traders group die voor de klanten trade en gevestigd is in amerika. ben benieuwd naar jullie kijk er op.

  1. We zijn hier niet mee bekend maar zullen er in de komende weken naar kijken. Wel is het zo dat voor klanten traden niet zomaar mag vooral in Amerika maar wij zullen hier later op terugkomen.

 3. zou u mij kunnen zeggen of sites als slimbelegfen.com en crypto500 betrouwbaar zijn ook al handelen ze i.c. niet in binaire opties?!
  of waar ik dergelijuke info kan vinden
  ik zou u zeer verplicht zijn!!!
  met vr.groet,
  frits gillen,nijmegen

  1. Ik heb uw email en telefoon nummer uit uw reactie verwijderd want het is niet slim om deze informatie online te zetten. Wij zullen later u vraag beantwoorden na wat onderzoek te hebben gedaan naar deze bedrijven.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland