Reacties Plaatsen op Binaire Opties Nederland – Update April 2017

Hoewel wij altijd proberen om reacties zo snel mogelijk te controleren en toe te laten wordt dit de laatste tijd echt bijna onmogelijk gemaakt door het feit dat wij nu dagelijks met honderden comments worden gespammed.

Aangezien wij ervan uitgaan dat u liever niet honderden berichten leest over verboden medicijnen, erectie middelen and manieren om miljonair te worden zullen wij ons best blijven doen om deze reacties zo snel mogelijk te verwijderen.

Helaas kan het hierdoor wat langer duren voordat eerlijke reacties op binaire opties nederland worden goedgekeurd.

gaarne uw begrip hiervoor en onze excuses voor dit, er is helaas niets wat wij hier verder tegen kunnen doen behalve evt reacties helemaal niet toe te staan.

Maar sinds wij het erg belangrijk vinden om onze bezoekers de kans te geven om te reagerenĀ willen wij dit niet doen.

7 Responses to “Reacties Plaatsen op Binaire Opties Nederland – Update April 2017”

 1. Beste, in uw forum zie ik dat er nergens over “optie 24” gesproken wordt.
  Volgens andere sites is dit een zeer betrouwbare Nederlandse broker.
  Graag uw mening aub.

 2. We zijn op dit moment nog een paar dingen aan het uitzoeken over optie24, terwijl dit onderzoek plaatsvindt vermelden wij optie24 tijdelijk niet

 3. Beste, Ik wilde een demo account openen bij binary options demo.com. Ik las echter dat jullie per 31 oktober stoppen. Echter wordt aangeraden een demo account te openen bij Optie 24. Volgens de reviews zouden dit ook oplichters uit Cyprus zijn en zou de enige waar jullie al lang mee werken de broker High Low zijn. Wat nu? Hoe gaat dit nu verder.? Stopt tradocial.com er dan ook mee? . Ik heb deze mail naar info@binaireoptiesnederland.nl gestuurd doch het adres bleek onjuist.
  Graag Uw reaktie hierop
  Met vriendelijke groeten.
  Guido

  1. Hallo,

   Tradocial is al gestopt en ook binary options demo zal op 31 Oktober ermee stoppen. Optie24 staat al geruime tijd op onze site na aandringen van vele bezoekers die zich af vroegen waarom ze niet vermeld waren.

   Tot nu toe hebben wij geen klachten over Optie24 ontvangen dus zullen we deze broker blijven vermelden.High Low biedt een uitstekend alternatief en is zonder meer een hele goed broker wanneer u geen gebruikt wilt maken van optie24

 4. Op mijn mail kreeg ik een “uitnodiging” om een account aan te maken bij Profit Maximizer. Voor 250 euro zou ik per dag wel het dubbele aan winst ontvangen. Ik heb eerder al de Dutch Method ontvangen en deze toch maar verwijderd. Wat is jullie ervaring met PROFIT MAXIMIZER? Ik vertrouw het niet helemaal. Ik zie nergens een lijst van oplichtende brokers/systemen. Waar kan ik deze vinden?

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland