Social Trading voor Binaire Opties met Tradocial

Tradocial is een social trading website voor binaire opties die ongetwijfeld snel zal uitgroeien tot 1 van de meest populaire binaire opties websites ter wereld.

Ontwikkeld door de mensen van vboptions ,verantwoordelijk voor de succesvolle website binaryoptionsdemo.com, Tradocial maakt het mogelijk om andere handelaren te volgen, hun trades in te zien en deze te kopieëren. En dit allemaal in real time.

Omdat Tradocial geen broker is heeft Tradocial dus ook geen conflict of interest zoals bij andere social trading platforms die eigendom van een broker zijn wel het geval is.

Het maakt Tradocial dus niet uit of je wint of verliest en dus hebben zij een geheel onpartijdig platform gemaakt.

Net zoals bij binaryoptionsdemo.com het geval is, kan je bij Tradocial oefenen met binaire opties met een gratis account. Ook is het gratis account onbeperkt in duur.

Bij Tradocial krijg je als nieuwe gebruiker meteen 7 dagen premium gratis. Je krijgt dus meteen toegang tot de social trading mogelijkheden.

Door gebruik te maken van Tradocial’ s social trader feature kan je 50 andere handelaren volgen in real time. Al hun trades zullen verschijnen op het social trader scherm.

Open je een account bij een verbonden broker dan kan je je Tradocial account koppelen aan je broker account en trades met 1 druk op de knop kopieëren.

Helemaal nieuw is de autotrader functie die het mogelijk maakt om dit geheel automatisch te doen. Deze functie komt met stop loss en take profit feature, een unicum in de binaire opties wereld.

Ook kan je het risico nog verder beperken door ervoor te kiezen om geen 6o seconden trades te handelen maar je te beperken tot langere vervaltijden.

De website is geheel responsive en dus is het nu ook makkelijker om via je mobiel gebruik te maken van de site en alle mogelijkheden.

Het leden aantal van Tradocial stijgt snel er zullen dus altijd genoeg mensen zijn om te volgen.

Door gebruik te maken van de gratis trading room in combinatie met social trader kan je dus ook je eigen strategy ontwikkelen.

Ook hoef je niet perse bij een aanbevolen broker een account te openen. Je kan natuurlijk elke trade die je wilt bij een andere broker handmatig uitvoeren.

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland