Ultiemvoorhandelen

Dankzij een van onze bezoekers zijn wij op de hoogte gebracht dat er weer een nieuw systeem voor binaire opties actief is in Nederland dat probeert mensen op te lichten. Ditmaal gaat het om ultiemvoorhandelen dat gebruikt maakt van de urls  ultiemvoorhandelen.com en ultiemvoorhandelen.net.

In beide gevallen draait het om een Nederlandstalige versie van ultimate4trading.net een website die bekend staat als een website die mensen probeert op te lichten met binaire opties.

Zoals vaker het geval is beloofd ultiemvoorhandelen dat je met hun systeem geld zal verdienen met binaire opties.

Ultiemvoorhandelen gaat nog wat geraffineerder te werk dan de meeste vergelijkbare systemen, ze bieden namelijk een demo account aan.

Op dit demo account wint natuurlijk iedereen en dus tuinen veel mensen erin en openen vervolgens een account bij een broker die wordt aanbevolen door ultiemvoorhandelen.

En dit is hoe de mensen achter ultiemvoorhandelen hun geld verdienen.

Jij als klant die het nu voor echt geld probeert verliest natuurlijk binnen de kortste keren al je geld. En dus zijn zoals gebruikelijk is bij dit soort gevallen van binaire opties oplichting de enige winnaars de broker die werkt met de oplichters en de oplichter(s).

Er staat overigens wel vermeld op de websites van ultiemvoorhandelen dat de demo niet de zelfde resultaten geeft als echt geld maar dit staat in de kleine lettertjes die natuurlijk bijna niemand leest.

Zoals wij dus hierboven reeds vermelden betreft dit dus een geraffineerde vorm van binaire opties oplichting waar wij bij deze voor waarschuwen.

 

 

One Response to “Ultiemvoorhandelen”

  1. Hoi,
    Ook ik ben slachtoffer van ultiem4handelen. Toen ik na het draaien van een demo probeerde in het echt te handelen, heb ik via IDEAL 200 euro gestort op een account van EZtrader (daar werd je automatisch naar doorgelinkt als je in het echt wilt handelen). En vervolgens kon ik wachten…..3 oktober gestort en nu nog steeds geen geld op mijn account. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug kan laten storten, want dat ik meer dan een week moet wachten totdat je account gevuld is, slaat nergens op.

    Groetjes,
    Jacqueline

Geef een reactie

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Binaire Opties Nederland